iYogas instruktører

Inkluderende, rause og løsningsorienterte

Anna

Min yogareise begynte etter mitt andre svangerskap. Da fikk jeg en voldsom bekkenløsning og hadde utfordringer med å gå og bevege meg. Mine leger anbefalt yoga siden smerter påvirker muskler og nervesystemet. Jeg erfarte at yoga var effektivt og har siden praktisert ashtanga- og vinyasa yoga som lar meg bruke kroppen, samtidig som jeg får renset hodet. I mine klasser formidler jeg viktigheten i å stoppe opp, gi deg selv tid til å kjenne etter både i sinn og hjerte. Jeg tror at det er med på å skape balanse i hverdagen. Jeg er opptatt av å dele gleden av å gjøre yoga, og den gode positive energi yoga gir oss. I mine klasser vil du møte øvelser som både gir styrke, øker bevegelighet og som gir avspenning og ro. Jeg vil også dele ulike temaer til ettertanke, som kan bidra til å skape flere perspektiver. Smil og latter preger også mine klasser, og jeg formidler yoga slik at alle skal oppleve utbytte og glede av å gjøre yoga.

Anita

Som en del av mine daglige rutiner benytter jeg elementer fra yoga for å gi meg selv mental styrke og indre ro. Mindfulness, oppmerksomt nærvær, meditasjon og pusteøvelser er blitt en viktig praksis for meg. I mine klasser får du også ta del i en yogapraksis som kan bidrar til å redusere stress og skape indre ro. Når jeg underviser skaper jeg et rom hvor du opplever at du kan finne ro, og være tilstede her og nå. I yogaen møtes vi hjerte til hjerte med åpenhet, nærvær og anerkjennelse. I yogaen vil vi trene på aksept, slik at vi kan møte situasjoner akkurat slik de er, og øke anerkjennelse for at det er slik det er.

Anne Kristine

Yoga ble for alvor en del av livet da jeg skadet nakken i et hardt møte med en stein i elven Skirva. Magnus Ringberg var en stor inspirasjon med sine tilpassede yogaøvelser, som jeg har tatt med meg inn i mine klasser. Jeg er opptatt av at alle kan gjøre yoga, det kommer bare an på hvordan øvelsene gjøres. Når du kommer på yoga hos meg, får du tilpassede øvelser slik at du skal oppleve mestring og få utbytte. Jeg ønsker å inspirerer til at yoga blir en naturlig del av livet og hverdagen til folk flest. I mine yngre dager underviste jeg i elvepadling. Adrenalinnivå i kroppen er langt fra hverandre, når det gjelder elvepadling og yoga. Samtidig kan hverdagen for mange aktivere binyrene og produksjon av stresshormoner, slik elvepadling skaper adrenalin. Jeg er opptatt av å formidle hvordan du kan benytte yogaens gode effekter i hverdagen. Jeg har lang og bred erfaring fra yoga, både som utøver og lærer. I mine klasser benytter jeg meg av min brede kompetanse og erfaring når jeg underviser.

Børre

For å få en «bedre» hverdag og mer energi, er det viktig for meg å sette av tid til varierte aktiviteter. Jeg opplever at yoga og aktiviteter som skog- og fjellet, og turer med seilbåten gir meg overskudd i hverdagen. Yogaen er viktig for å opprettholde bevegelighet i kroppen og gi ro til sinnet. For meg bidrar yoga til å redusere mentalt og fysisk stress i tillegg til å holde kroppen frisk. Jeg ser på meg selv som en “helt vanlig voksen mann”, som ønsker å dele gleden av yoga, og det velvære yoga gir. Når jeg underviser tilrettelegger jeg for at du skal få utbytte og kjenne at øvelsene har effekt, både fysisk og mentalt. Når jeg underviser vil du raskt kjenne at du finner ro og avspenning, og at kropp og sinn kan lande i rommet. Jeg er opptatt av å skape en rolig og behagelig atmosfære i yogarommet som inviterer til bare å være her og nå.  Jeg gir mye assistering når du er i øvelsene, det både fordi det er behagelig og for at du skal få utbytte av øvelsene. Deltakere forteller meg at de blir ekstra rolig i mine klasser fordi jeg har en behagelige stemme som gjør det lett å falle til ro.

Carina

Mental og fysisk trening har for meg alltid vært viktig å sette av tid til. Overskudd i hverdagen finner jeg gjennom yoga, samt løpe- og gå turer i naturen. Når jeg er på matta,  i skogen eller på fjellet finne jeg overskudd og energi, og kjenner på gleden av at kroppen fungerer. Yoga har for meg, bidratt til at jeg i større grad kjenner på takknemlighet og at jeg lettere klarer å aksepterer situasjonen slik den er, og være her og nå. Som yogalærer er jeg opptatt av at vi alle trenger å ta vare på både fysisk og mental helse, og at mental og fysisk helse har gjensidig påvirkning på hverandre. Når jeg underviser tilrettelegger jeg for at du skal få mulighet til både å jobbe med fysisk og mental helse. Jeg tilpasser øvelsene og intensiteten slik at du får det utbytte du ønsker. Jeg setter av tid til å roe ned, få kontakt med pusten og kjenne innover i kropp og sinn. Mitt motto når jeg underviser er at yogaen skal tilpasset deg, og ikke omvendt. Jeg har lang erfaring fra å undervise ulike former for yoga, kondisjons og styrketrening, og bruker min brede erfaring for å motivere deg til å gi det lille ekstra, samt påminne deg å sette dine egne grenser.

Julia

En av mine lidenskaper er å dele yoga med alle typer mennesker, i alle aldre og i ulike livssituasjoner.  Jeg er opptatt av at alle som kommer på yoga, skal oppleve at det er godt å delta på yoga. I mine klasser skaper jeg et rom hvor du kan hvile i, og fokusere på deg selv og øvelsene. Jeg er også mor til fire og vet hvor godt det er å ha yoga i hverdagen. Yogagleden og styrken yoga gir i hverdagen, deler jeg videre i mine klasser. Min yogiske bakgrunn er fra Mediyoga. Jeg er opptatt av å formidle yoga til alle, og har også utdannet meg som Mediyoga lærer med fordypning i yoga for barn, myk yoga for baby/småbarn, barselyoga og babymassasje for motoriske utvikling.

Kaya

Når jeg underviser skape jeg en flytende vinyasa-klasse hvor bevegelse og pust flyter hånd i hånd. Jeg berike mine klasser ved å bringe inn elementer av yoga filosofi og musikk i undervisningen. I mine klasser er jeg opptatt av å bringe inn de gamle tradisjonene for yogastudier, som er designet for å kombineres med Ayurvedas visdom, samt  behovene og interessene til den moderne yogien.
I mine klasser er det fokus på ayurveda og yogafilosofi, og vi undersøker alle åtte lemmer av yoga. Der anatomi, justering, intelligent sekvensering, historie/avstamning av yoga, sang, sutra og tekststudier, meditasjon, pranayama, mantra og musikk går hånd i hånd for å skape en helhetlig praksis.

Laura

Jeg vokste opp i New York City, og fra da jeg var tenåring har yoga vært en del av min hverdag. Jeg fullførte 200 timers yoga utdanning i Kundalini Yoga i 2020, ved Northern Light Academy i Oslo. I tillegg har jeg studert Pilates, og er sertifisert som Reiki master teacher. Jeg bruker Reiki erfaring for å tune-in til energien rommet, som er en viktig del av å holde timer. Jeg elsker esoteriske tradisjoner og obskur spark, fordi jeg er uendelig nysgjerrig og synes kommunikasjon er en av de kjerne ferdigheter for mennesker og levende vesener generelt. Som person er jeg alltid åpen for å lære og mestre nye ting. Core Alchemy har jeg laget etter inspirasjon fra klasser jeg har deltatt på i min hjemby New York City. Og jeg brenner for å dele og lære bort til andre det jeg selv har lært. I dag bor jeg sammen med familien min i Kolbotn. Jeg har fortsatt familie i New York, og reiser ofte til min hjemby både for å besøke familie, og for å være en del av pulsen i New York. Når jeg reiser hjem til New York City, elsker jeg å delta på ulike klasser i ulike studioer og ta med meg ny læring og inspirasjon til deltakere på mine klasser.
I tillegg til å være yogalærer, jobber jeg som redaktør for livsstil tidsskriftet, Human Shift, og i barnehage.

Patricia

For meg har fysisk aktivitet alltid vært viktig for å gi overskudd, og spesielt i hektiske hverdager. Yoga har de siste årene spilt en større rolle hva kommer til å ivareta egen mentale og fysiske helse. I tillegg til å gjøre yoga er jeg opptatt av å trene ute, og da spesielt i naturen. I mine klasser formidler og tilrettelegge jeg for at du skal få mulighet til å bruke kroppen på en god måte, samtidig som du kjenner hvordan fokus på pust og tilstedeværelse gir mental ro og avkobling. Jeg setter også sammen mine klasser slik at det er naturlige overganger mellom øvelsene, som igjen gir opplevelse av flyt og mestring.

Thulasi

Thulasi has been practising Yoga since her late teens. Only in her 30s she decided to become a teacher. Inspired by the Hindu Centre’s traditional teachings and volunteering to teach the local community, Thulasi chose to take the next step – to delve deeper and become a certified yoga instructor. She received her 200YTT Hatha Certification in a beautiful town surrounded by nature’s finest – Kovalam, Kerela, India. After moving to Norway and becoming a mother, she started gravitating towards women’s health pre and postpartum. She went on to train and received her Pre/Post Natal Yoga certification in Singapore, her home. Thulasi was born and raised in Singapore. She is of Tamil origin from the Northern part of Sri Lanka known as Jaffna. Together with her husband, they are parents of two cute little monster kiddos under five years old.

Våre lokaler

Velkommen til vårt studio i Sofiemyrveien 6. Våre lokaler er lyse og trivelige. Vi har en hyggelig lounge med sittegruppe hvor du er velkommen til å ta en prat før og etter yogaklassen. Vi har en romslig yogasal som er godt utstyrt med alt du trenger når du skal gjøre yoga. Vi har ullmatter og yogamatter. Blokker/klosser, bond og øyeputer. Nakke- og hode-puter, ullpledd og fleecepledd. I tillegg har vi triggerballer, styrkestrikker og handtler. Når du deltar på yoga kan du låne alt av utstyr, også når du holder din workshop hos oss. I tillegg har vi syngebolle, to små og en stor gong og 4 koshi klokker. Vi har ikke garderobe eller dusj. Det er mulig å skifte til treningstøy.

Parkering

Før klokken 16.30 henvises parkering til offentlige parkeringsplasser i nærheten. Vi foreslår å parkere ved Plantasjen og Coop Extra som ligger 3 minutters gange fra iYoga. Det er også parkering ved Sofiemyr stadion og ved fotballbanen på andre siden av Kongeveien. Etter klokken 16.30 er det mulig å parkere utenfor våre lokaler.

Offentlig transport

Det er effektivt og enkelt å ta buss både fra Oslo og Greverud/Myrvoll. Nærmeste bussholdeplass er Taraldrudveien hvor bussrute 81 og 83 stopper. Se Ruter for busstider og holdeplasser.

Historien om iYoga

I 2010 hadde Anne Kristine og Carina et ønske, og en drøm om å starte et yogastudio hvor terskelen for å begynne med yoga skulle være lav. Det første vi gjorde var derfor å finne våre verdier. Det var viktig at verdiene skulle være bærende for reisen til studioet. Videre skulle verdiene sikre at vi arbeidet for at alle skulle ha det godt når de kom til studioet for å gjøre yoga, og at alle skulle føle seg velkommen. I vår reise har våre verdier inkludering, raushet og løsningsorientert vært styrende. Når verdiene var på plass, måtte vi gi “barnet” et navn. Navnet falt på iYoga. Vi ønsket at navnet skulle vise til at det er viktig å være tilstede i seg selv, og ”i” alt vi gjør. Livet er det som skjer nå. Om du er i skogen, på jobb, i ett middagsselskap, ligger i sofaen eller er på yoga. Vi ønsket at navnet iYoga skulle reflektere det å være tilstede i øyeblikkene, og det som er viktig for hver enkelt av oss.
iYogas reise til Sofiemyrveien 6, har gått via Solheim grendehus på Svartskog hvor vi startet med èn klasse i uken og 6 deltakere. Flere deltakere ønsket å gjøre yoga med oss. Vi leide så lokaler på timebasis på Kolbotn medisinske for å kunne tilby yoga til enda flere. Etterhvert fylte vi tre kvelder i uken med yoga. Tiden var nå inne for å starte eget studio. Veien gikk til Sønsterudveien hvor vi var i ca. 4 år. Vi fortsatte å vokse, og hadde behov for mer plass. Sofiemyrveien 6 ble så valgt. Her fortsetter vi historien sammen med lærere og deltakere. Sammen er vi alle med på å skape et studio som er godt å komme til. Vi ser frem til at iYogas historie fortsetter å fylles med opplevelser skap av alle våre dyktige og engasjerte lærere, og alle deltakere som vi verdsetter masse. Vi hos iYoga ønsker å dele yoga med flest mulig, og lar våre verdier være styrende slik at du skal komme til et studio hvor du opplever at vi er inkluderende, rause og løsningsorientert. Gjennom våre handling og holdning forsøker vi hver dag å formidle våre verdier, inkludering, raushet og løsningsorientert.

Handlekurv