Våre produkter

Varmt velkommen til yoga

Yoga som passer for alle

Yogakurs

For å hjelpe deg å velge hvilken klasse som kan passe for deg og dine behov, har vi kategorisert våre kurs i tempo og nivå. Tempo og nivå gir deg forståelse av hva du kan forvente når du kommer til klassen, i tillegg til kursbeskrivelsen. Hvilket yogakurs som vil passe for deg, avhenger av hva du ønsker å oppnå når du kommer på yoga. I kategorisering av klassen viser tempo til hvor raskt vi skifter mellom øvelsene, og nivå indikerer kompleksiteten i klassen. Les mer om tempo og nivå på forsiden.

Workshop

Vi tilbyr workshop med ulikt innhold. Ta en titt, og finn de workshopene du ønsker å delta på.

Klippekort

Med klippekort har du stor fleksibilitet til å delta på ulike klasser. Velg mellom tre ulike størrelser – 300 minutter, 600 minutter eller 1000 minutter.

Videotek

For å få tilgang til vårt videotek må du inntil videre sende oss mail på post@iyoga.no.

Tilgang koster kr 59,- pr mnd og du må kjøpe tilgang tom 15.12.2023.

Privat time

Når du kjøper private timer er innholdet i timen satt sammen etter dine/deres ønsker og behov. Privat time kan benyttes av inntil to personer. Velg mellom 60, 180 eller 360 minutter. Du kan også kjøpe privat gruppetime for 3-5 personer.

Send mail til post@iyoga.no om du vil kjøpe gruppetime for mer enn 5 personer.  

Generell informasjon om våre produkter

Under det enkelte kurs og workshop kan du lese mer om innhold og pris. Har du spørsmål hører vi gjerne fra deg. Send oss mail eller ring. Du kan velge mellom fast plass på kurs, benytte klippekort eller kjøpe drop-in. Med fast plass på kurs, sikrer du deg plass på ditt favoritt kurs hele sesongen. Ønsker du å gjøre yoga flere ganger i uken, benytt gjerne klippekort i kombinasjon med fast plass på kurs.

Har du ikke mulighet til å delta fast på kurs, eller ønsker du å delta på ulike klasser, er klippekort en god løsning. Du kan booke plass på så mange klasser du ønsker frem i tid.

Vil du komme på èn klasse, kjøper du drop-in via timeplanen. Trykk på “Book nå” på den klassen du ønsker å delta på, og fortsett til kassen.

Handlekurv