Privattime hos iYoga

Inkluderende, rause og løsningsorienterte

Ved kjøp av privattimer setter instruktøren sammen innholdet i timene etter dine/deres ønsker og behov.

Send mail til post@iyoga.no med hvilke privattimer og instruktør du ønsker å kjøpe. Du får tilsendt betalingsinformasjon på mail. Når innbetaling er registrert på konto, avtaler du tid med instruktøren.
60 minutter, 1-2 personer kr. 1150,-
180 minutter, 1-2 personer kr. 2890,-
260 minutter, 1-2 personer kr. 5440,-
60 minutter, 3-5 personer kr. 1970,-

Gruppetime for mer enn 5 personer, send forespørsel om pris til post@iyoga.no.

Anna

Jeg underviser i flere ulike yogastiler, som for eksempel Vinyasa yoga, Ashtanga yoga, Power yoga, Dynamisk yoga, Yin yoga og Myk meditativ yoga. Jeg tilpasser øvelsene slik at du får utbytte og mestring i alle øvelsene. Du får god veiledning, både for å fordype deg i, og utforske de ulike stillingene, og  for å skape kontakt med kroppen, og kjenne etter hva som skjer i stillingene.
Jeg har stor interesse for anatomi og hvordan øvelsene påvirker kropp og sinn, samt viktigheten i å koble hodet, hjerte og kropp sammen.  Koble kropp og sinn sammen er helsefremmende, og bidrar til at du kan fordype deg i din yogapraksis.
Mitt mantra som lærer er: “Vi er perfekte som vi er – og jeg lever med takknemlig for at alt er perfekt akkurat slik det er i dag”.

Anne Kristine

 

Jeg er opptatt av at vi alle trenger mestring samtidig som vi får utfordringer i det vi gjør. I mine private timer tar vi utgangspunkt i dine ønsker og behov og utforsker sammen hva som gir godfølelsen og yogaglede for deg. Kanskje er det en svett og treningsbasert time, kanskje er fokuset å finne roen eller kanskje handler det om å tørre å komme inn i yogarommet i det hele tatt. Når jeg setter sammen en yogatime for deg vil jeg tilpasse den etter dine mål. Eksempler på klasser du kan kjøpe hos meg er rolig myk yoga og yin der fokuset er avspenning, tøying og pust.  Dynamisk yoga  med fokusere på å få trent hele kroppen på en funksjonell måte. Dynamisk yoga for gravide med fokus på å styrke og løse opp i spent muskulatur. Barselyoga med fokus på å få kroppen til å fungere igjen etter fødsel, samt dialog om mentale prosesser alle barselkvinner går igjennom i større eller mindre grad.  Jeg gir god og mye assistering gjennom hele timen. Du vil også motta massasje for velbehag, og jeg vil ha dialog om hva som fungerer for deg gjennom timen.

Børre

Utforsk dyp avslapning og indre balanse med privat yin yoga. Når jeg underviser, skaper jeg et rom hvor du får anledning til å utforske dyp avspenning og indre balanse. Du vil oppleve at du senker tempoet, og at fysisk og mentalt stress slipper taket. Hver øvelse vil tilpasses unikt til deg. Du vil motta massasje og assistering, fordi det bidrar til at du kan slappe av, og for at du skal frigjøre og slippe tak på spenninger. Fordelene med yin yoga strekker seg langt utover det fysiske. Du vil oppleve økt indre ro, bedre søvnkvalitet, reduksjon av stress og en dyp forbindelse med deg selv. Yin yoga er som en meditasjon i bevegelse – en mulighet til å fordype deg i ditt indre landskap og finne balansen som kroppen og sinnet lengter etter.

Carina

Jeg tilbyr privattimer innen de fleste former for yoga, styrketrening og kondisjonstrening. Innhold settes sammen etter dine behov og ønsker. Jeg har erfaring og kompetanse i å sette sammen innhold i klasser om du har vondt i rygg, nakke og skuldre. Mangel på overskudd, fatigue og/eller er utbrent. Eller om du  ønsker å øke fleksibilitet, bli sterkere og få bedre utholdenhet. Når jeg underviser, benytter funksjonelle instruksjoner, biomekaniske instruksjoner, samt mental og emosjonell tilnærming i øvelsene. Du vil få gode instruksjoner og veiledning slik at du opplever mestring og utbytte. Ved at jeg også benytter ulike tilnærminger i instruksjon og veiledning vil du oppleve at øvelsene tilpasses dine unike behov på en naturlig måte.  Jeg gir raust med assistanse i øvelsene, det kan være massasje fordi det er behagelig, og assistanse til å komme dypere inn i øvelsen.

Laura

Jeg tilbyr privattimer innen yoga, pilates og styrketrening. Jeg kan også tilby Reikihealing i tilknytning til yoga, eller som en egen seanse. Innholdet i klassen tilpasses dine ønsker og behov. Om du for eksempel ønsker å kombinere innhold fra yoga og pilates,  eller Reiki og yoga, vil jeg sette sammen et innhold etter din bestilling. Uansett innhold i klassen, vil du oppleve at jeg skaper et rom hvor du kan få kontakt med en dypere side av deg, og hvor du kan gi slipp på det som stopper og tynger deg. Jeg bruker kroppen og pusten som verktøy for en helhetlig opplevelse og velvære, og for å gi en dypere følelse av å være hjemme i, og elske egen kropp. Når du kommer på time hos meg vil du oppleve at jeg setter sammen klasser som har fokus på hele menneske. Både fysisk helse, mental helse, emosjonell helse og sosial helse.