VARMT VELKOMMEN TIL  WORKSHOPS

bilde%20iyoga_edited.jpg

 «Du er her for å være deg!» 

2020 opplevde de fleste av oss som et utfordrende år. Mange av oss begynte å legge merke til mønstre som hadde gått ut på dato for lenge siden.

Når vi begynner å legge merke til mønstre så får vi et valg, fortsette i det samme gamle eller gjøre noe annet? 

Noen ganger er mønstrene våre subtile, og det er ikke like lett å få taket på dem, og vi kan kjenne på en av følelse frustrasjon og irritasjon. 

På denne 3 timers workshopen vil du få en mulighet til å kikke litt nærmere på dine mønstre, og komme i kontakt med den du virkelig er sånn at du kan oppleve mer glede, energi, høyere selvrespekt, større balanse, og gi deg selv friheten til å være den du er. 

 

Lørdag 11.september fra 10-13.00. 

Pris 649,-.

Om Nadia

Har  vokst opp på Kolbotn. Pappa er fra Algerie og mamma er fra Lillehammer. Har 3 skjønne barn, men dessverre ingen minigris :-)

 

De siste 12 årene har hun jobbet med lederutvikling, Coaching, karriereveiledning og som leder. Hun har bred livserfaring og gikk på en megasmell i 2008. 

Hun er selv i kontinuerlig utvikling, og er tydelig på at hun ikke har «runna» livet. 

Hun er utdannet CTI Coach, Skygge Coach-og fasiliator, Mindfulness instruktør, Reiki og ThetaHealer. Nlp practitioner, MI-sertifisert m.m.

2020 var også det året hvor jeg begynte å forstå meg selv, og bli glad i meg selv på en mer meningsfull måte. Gjennom egne erfaringer har jeg skapt et kurs som kan hjelpe deg med å oppleve det samme. Kurset er en prosess, og som kunde av  iYoga inviteres du til å delta på prosessen. 

Når du booker kurset og skriver i kommentarfeltet: iYOGA, mottar du en healing-sesjon i gave.

 

Oppstart: 20 mai (kun 10 plasser). Meld deg på her: https://www.nadiaghouas.no/kurslansering-2021

Les om hva healingen kan gjøre for deg her: https://www.nadiaghouas.no/thetahealing