WORKSHOP

Varmt velkommen til våre workshops. Namasté

IMG-4360.jpeg

MÅNESEREMONI

Nymåne Seremoni Søndag 23.8 kl 19.00-21.30

Fullmåne Seremoni Fredag 2.10 kl 19.00-21.30

Nymåne Seremoni Søndag 18.10 kl 19.00-21.30

Fullmåne Seremoni med penumbraformørkelse Søndag 29.11 kl 17.00-18.30

Nymåne Seremoni Søndag 13.12 kl 17.00-18.30

  

Månen og dens faser gir oss muligheten til å komme tilbake til rytmen. I måneseremoniene samles vi for å skape et varmt, trygt og helbredende miljø. I løpet av seremonien gjør vi måne hilsener, pranayama ( pusteøvelser) og guidet meditasjon. Ved hjelp av affirmasjonskort, intensjonsetting og journalskrivning, hjelper vi oss selv med å reflektere over hva vi kan gi slipp på i vårt liv, og hva vi vil inkludere i våre liv. Måneseremonien avsluttes med en hjerteåpnende og varmende kakaoseremoni.

Ha på behagelige klær som holder deg varm, det vil være relativt lite bevegelse. Under seremonien gjøres notater så ta med penn og notatblokk. 

Du får mulighet til å lage et lite privat “alter” under seremonien. Ønsker du kan du ta med krystaller, blomster eller andre ting som gir deg positiv energi som du kan legge ved ditt alter. 

Pris kr 510,- for workshop á 2,5 time.

Pris kr 310,- for workshop á 1,5 time.

Lærer: Kaya

Presiser i påmelding hvilken workshop og dato du melder deg på.

0-1.jpeg

ARMBALANSER

Lørdag 12.9 kl 10.30-12.00

Armbalanser kan utfordre oss, og de kan få frem barnet og lekenheten i oss. Lek, konsentrasjon og mestring påvirker nervesystemet slik at du produserer hormoner som gjør deg glad og i bedre humør. Bli med på workshopen der du jobber med ulike øvelser for å forberede kroppen til morsomme, lekende samt “litt” utfordrende armbalanser.

Armbalanser er en dynamisk workshop med utgangspunkt i yoga-flyt og ashtanga yoga. Vi vil jobbe med stillinger som Bakasana, Parsva Bakasana, Eka Pada Koundinyasana og Astavakrasana. Du vil få mulighet til å utforske og leke med ulike armbalanser, og du vil lære om hvilke fordeler de ulike armbalanser kan ha for kropp og sinn. I workshopen vil du lære og trene på gode teknikker for armbalanser. Du vil lære hvordan du kan benytte klosser, bånd eller bolster i øvelsene, samt ulike alternativer du kan gjøre.

Det settes av tid til å diskutere ulike utfordringer vi ofte finner i disse morsomme balanseøvelsene.

Armbalanser passer for alle. Liker du å leke med balanseøvelser, kjenne gleden av å utfordre og teste, er dette workshoper for deg.

Dette blir gøy! Velkommen.

Pris kr 310,-

Lærere: Anna og Mina

Presiser i påmelding hvilken workshop og dato du melder deg på.

mindful restorative.png

REST & RESTORE SØNDAG, MINDFULL RESTORATIVE YOGA

Søndag 30.8 kl 18.00-19.30
Søndag 11.10 kl 18.00-19.30

Søndag 15.11 kl 18.00-19.30

Avslutt uken med total avspenning. Mindful Restorative Yoga er en rolig yogaform fri for belastning av ledd og muskler. I restorative yoga gjøres få  stillinger som vi blir i over lengre tid, fra 15-20 minutter. Puter, bolstre, klosser, tepper og stropper brukes til å oppnå full avspenning i yogastillingene. I full avspenning oppnår kroppens nervesystem tilstander du ellers kun oppnår under dyp søvn. I tillegg til yogastillingene vil vi jobbe med mindfulness (oppmerksomt nærvær). Mindfulness er en teknikk for å oppnå tilstedeværelse i kroppen, gjerne med fokus på pusten. I Mindfulness trener du på å være oppmerksom på fornemmelsene i kroppen og på følelser som forventninger, behag eller ubehag, uten å dømme eller ha forventninger.

Timen passer for alle, og særlig for deg som kjenner på stress, utbrenthet og/eller utmattelse, og kan trenger hjelp til å roe ned og «skru av». 

«Mindfulness means paying attention in a particular way; On purpose, in the present moment, and nonjudgmentally.» 

Jon Kabat-Zinn

Pris kr 310,-

Lærer: Mariann

Presiser i påmelding hvilken workshop og dato du melder deg på.

20200201-AY3A1371%20copy_edited.jpg

YOGA MED ETERISKE OLJER

Søndag 20.9 kl 18.00-19.30
Søndag 25.10 kl 18.00-19.30
Søndag 22.11 kl 18.00-19.30

Å kombinere yoga med eteriske oljer stimulerer sanse- og nervesystemet. Du vil oppleve at øvelser og oljer supplerer hverandre. Duften og påføring av oljer på hud forsterkes gjennom yogaøvelsene og omvendt. Eteriske oljer utvinnes fra blant annet planter, røtter, trær, frø og blomster. Oljene er flyktige og fordamper raskt i kontakt med luft, effekten virker derfor både gjennom påføring på kroppen og ved innånding. Oljene stimulerer sanse- nerve- og muskelsystemet. Derfor kan bruk av eteriske oljer påvirke emosjoner, muskelspenninger og mentale prosesser, både gjennom lukt og ved påføring. Ved å stimulere sanser kan du oppleve at minner og assosiasjoner kommer til uttrykk, kanskje også innestengte og fortrengte minner, og slik kan energier og spenninger bli forløst. Det kan også gi ny innsikt, vekke følelser i oss som vi ikke visste vi hadde, eller gi oss muligheten til å slippe følelser som vi ikke visste hvordan vi kunne gi slipp på.

Yoga kan også gi slike fysiske og mentale opplevelser. Mange erfarer at yogaens effekter reduserer fysiske og mentale spenninger.
Yoga kommer fra ordet “yuji” som på Sanskrit betyr forening. Hensikten med yoga er å forene kropp og sinn gjennom fysiske og mentale øvelser. Kroppsbeherskelse, pusteøvelser og meditasjon settes sammen og brukes som verktøy for å redusere stress, og for å oppnå total avslapning av både kropp og sinn. En sterkere, mer bevegelig og avspent kropp samt et rolig sinn gir mange helsefordeler samt økt livskvalitet.
Yoga kan redusere stress og angst samt øke din evne til oppmerksomt nærvær i egen kropp og i eget sinn. I workshopen vil du få innsikt og kunnskap om bruk av eteriske oljer, både alene og i kombinasjon med yoga. Det settes av tid til å stille spørsmål, få mer informasjon og samtale om bruk av eteriske oljer og yoga etter workshopen.

Pris kr 310,-

Lærere: Marte og Børre

Presiser i påmelding hvilken workshop og dato du melder deg på.

IMG_4161.jpeg

YIN IYOGA OG GONGBAD

Søndag 3.10 kl 18.30-19.45
Søndag 31.10 kl 18.30-19.45
Søndag 5.12 kl 18.30-19.45

Yin iYoga og Gongbad er workshoper som gir deg avspenning, avkobling. Yin øvelser samt lyd og vibrasjoner fra gongen øker oppmerksomt nærvær og tilstedeværelser. Gongbad kan gi opplevelse av å “reise” i et tid- og stedløst rom som leder deg inn i en dyp meditativ tilstand som virker styrkende på nervesystemet. Lyd og vibrasjon bringer hjernen ned i theta-bølgefrekvens, en tilstand hvor du er i en våken drømmetilstand og som gir dyp avslapning. Yin iYoga og Gongbad består av to deler. Første del består av enkle bevegelighetsøvelser hvor det gis instruksjoner slik at du kan ha fokus på pust og avspenning. Deretter legger du deg god tilrett for å ta imot Gongen`s lyd og vibrasjon. Hvert Gongbad er en unik oppleves og er forskjellig fra gang til gang, og fra person til person.

Opplevelsen er i øyeblikket, og kan være i endring underveis. Gongbad kan gi total avspenning samt vekke og stimulere dine sanser. Vi oppmuntrer deg til å være åpen og til å ta imot de inntrykk og uttrykk som kommer til deg.

Kr 280,-

Belast klippekort med 75 minutter.

Lærere: Børre og Carina

Presiser i påmelding hvilken workshop og dato du melder deg på.

9F69F8D8-367E-4096-93B8-94493F24AA10.jpe

OPP-NED, TEKNIKK WORKSHOP

Lørdag 17.10 kl 10.30-12.00

Velkommen til å utforsker inversions, yoga-stillinger som er opp ned. I workshoper vil du gjøre en yoga flyt-sekvens der du forbereder kropp og sinn til å gjøre opp-ned stillinger.

Stillinger du vil øve på er blant annet skulderstående (sarvangasana) og hodestående (sirsasana). Du vil få god tid til å jobbe med teknikker og hvordan du kan bygge styrke i overkroppen. God teknikker og styrke bistår til at du kan praktisere stillingene på en trygg måte, og at du gradvis kan finne veien opp ned, spesielt i hodestående.
Workshopen passer for alle.

Pris kr 310,-

Lærere: Anna og Mina

Presiser i påmelding hvilken workshop og dato du melder deg på.

«Du er her for å være deg!» 

2020 opplevde de fleste av oss som et utfordrende år. Mange av oss begynte å legge merke til mønstre som hadde gått ut på dato for lenge siden.

Når vi begynner å legge merke til mønstre så får vi et valg, fortsette i det samme gamle eller gjøre noe annet? 

Noen ganger er mønstrene våre subtile, og det er ikke like lett å få taket på dem, og vi kan kjenne på en av følelse frustrasjon og irritasjon. 

På denne 3 timers workshopen vil du få en mulighet til å kikke litt nærmere på dine mønstre, og komme i kontakt med den du virkelig er sånn at du kan oppleve mer glede, energi, høyere selvrespekt, større balanse, og gi deg selv friheten til å være den du er. 

 

Lørdag 11.september fra 10-13.00. 

Pris 649,-.

 

 

Om Nadia

Har  vokst opp på Kolbotn. Pappa er fra Algerie og mamma er fra Lillehammer. Har 3 skjønne barn, men dessverre ingen minigris :-)

 

De siste 12 årene har hun jobbet med lederutvikling, Coaching, karriereveiledning og som leder. Hun har bred livserfaring og gikk på en megasmell i 2008. 

Hun er selv i kontinuerlig utvikling, og er tydelig på at hun ikke har «runna» livet. 

Hun er utdannet CTI Coach, Skygge Coach-og fasiliator, Mindfulness instruktør, Reiki og ThetaHealer. Nlp practitioner, MI-sertifisert m.m.

2020 var også det året hvor jeg begynte å forstå meg selv, og bli glad i meg selv på en mer meningsfull måte. Gjennom egne erfaringer har jeg skapt et kurs som kan hjelpe deg med å oppleve det samme. Kurset er en prosess, og som kunde av  iYoga inviteres du til å delta på prosessen. 

Når du booker kurset og skriver i kommentarfeltet: iYOGA, mottar du en healing-sesjon i gave.

 

Oppstart: 20 mai (kun 10 plasser). Meld deg på her: https://www.nadiaghouas.no/kurslansering-2021

Les om hva healingen kan gjøre for deg her: https://www.nadiaghouas.no/thetahealing

Meld deg på workshop
bilde%20iyoga_edited.jpg