WORKSHOP, MINIKURS OG TEMAYOGA
2021 OG 2022

Varmt velkommen til våre workshops, minikurs og temayoga klasser. Workshop, minikurs og temayoga kommer ikke kronologisk i forhold til dato. For å se hele vårt tilbud, skoll nedover på siden.

 

Namasté

mindful restorative.png

YOGASPA - RESTORATIVE YOGA

Søndag 17.10.2021 kl. 18.00-20.00
Søndag 21.11.2021 kl. 18.00-20.00

Dyrk stillheten og brems ned i Yogaspa/restorative yoga. Yogaspa/restorative yoga passer for alle, og spesielt for deg som ønsker å oppleve total hvile for å skape overskudd og energi.

 

Å kombinerer restorative yoga med yoga nidra kommer du til fullstendig avslapning, og du vil oppleve å være helt tilstedeværelse i deg selv. I restorative yoga og yoga nidra benytter du dine sanser som også kan være helbredende for mental og fysisk helse. 

 

Restorative yoga er en yogapraksis hvor du blir i øvelsen i flere minutter, og som bringer deg inn i dyp avslappning. Øvelsene inviterer kropp, sinn og ånd til å frigjøre spenninger og stress.
Restorative yoga  kan være en viktig praksis i å balansere det raske livet i det moderne samfunnet, og den kroniske overbruken av teknologi mange av oss har. 

Gjennom stillhet og oppmerksomhet vendt inn i deg selv får du dyrket nøklene til egen helbredelse. 

 

Yoga Nidra blir ofte omtalt som  "yogienes søvn" eller "yogisk søvn". Yoga nidra er en gammel tradisjon innen yoga hvor avslapningsteknikk og guidet meditasjon bringer personen i en tilstand av bevissthet som er mellom søvn og våken tilstand. Det sies at en time med yoga nidra kan tilsvare fire timer dyp nærende søvn. Mange opplever at stress, tretthet, angst og spenning reduseres, og at avspenning og tilstedeværelse nærer kroppen, sinnet og ånden. 

I yoga nidra guides du gjennom kroppsskanning og du inviteres til å identifisere en sankalpa.
En sankalpa er en intensjon/et løfte du danner/beslutter i en avspent tilstand, som har til hensikt at du i “dypet” av deg selv setter et mål du ønsker å oppnå. Når du er i en avspent tilstand, som Yoga nidra bringer deg inn i, vil din sankalpa (intensjon/besluttnig/mål) lettere integreses både psykisk og fysisk ,og kan slik bistå til at du forankrer ditt ønske og bedrer din vilje til bevisst og ubevisst arbeide mot ditt mål/din intensjon. 

 

Lærer: Kaya Carretta.

Pris: kr 425,- pr gang.

Presiser i påmelding hvilken dato du booker plass på.

Praktisk informasjon:

Ha på behagelige, varme klær. Ta gjerne med en vannflaske. 

Ta med rent håndkle du kan legge over bolster og klosser dersom du skal låne. Bring gjerne med eget pledd og øyeputer/stoffstykk (skjerf) til å dekke øyne med.

IMG_4656.jpeg

LUKSUS YIN IYOGA

Søndag 28.11.2021 kl. 18.30-20.00. Anne Kristine og Carina
Søndag 19.12.2021 kl. 18.30-20.00. Børre og Carina

Søndag 30.1.2022 kl 18.30-20.00 . Anne Kristine og Carina

Søndag 6.3.2022 kl 18.30-20.00.  Anne Kristine og Børre

Søndag 27.3.2022 kl 18.30-20.00. Børre og Carina

Eksklusiv workshop med to lærere som tilrettelegger øvelser og guider deg slik at du får løst opp i stiv og spent muskulatur. I tillegg benyttes eteriske oljer som supplement og støtte i enkelte øvelser.
Pusten er sentral når du gjør øvelser i Luksus Yin iYoga. Rolig dyp pust skaper ro i kropp og sinn og reduserer mentalt stress. I Luksus Yin iYoga gjør du øvelser som tøyer i muskulatur og bindevev, samtidig som du guides til å slapper av i kropp og sinn. Du vil du motta massasje (utgår dersom restriksjoner) og assistering når du er i øvelsene, dette hjelper deg deg inn i total avspenning slik at du kan gå dypere inn i øvelsen/tøyningene.

Øvelsene i Luksus Yin iYoga stimulerer veskeproduksjon og sirkulasjon av væske i muskulatur, fasia, bindevevet og rundt ledd. Økt sirkulasjon reduserer muskel og leddsmerte, øker beveglighet som etterlater følelsen av en mykere kropp. Luksus Yin iYoga gir for mange økt søvnkvalitet.

 

Yoga kombinert med eteriske oljer stimulerer sanse- og nerve- og muskelsystemet, øvelser og oljer supplerer hverandre. Duften og påføring av oljer på hud forsterkes gjennom yogaøvelsene og omvendt. Eteriske oljer utvinnes fra blant annet planter, røtter, trær, frø og blomster. Oljene er flyktige og fordamper raskt i kontakt med luft, effekten virker derfor både gjennom påføring på kroppen og ved innånding. 

 

Luksus Yin iYoga passer for alle. Når du deltar på Luksus Yin iYoga vil du oppleve å være tilstede her og nå. Du vil kjenne at avspenning tar plass i kropp og sinn, og at du kan “lande”. I Luksus Yin  iYoga du vil oppleve hvor godt det er med egentid, og at du kan slippe taket på kravene i hverdagen. Følelsen av smerter reduseres og pusten får plass i kroppen.

 

Lærere: Anne Kristine, Børre og Carina

Pris: 320,-

IMG_4161.jpeg

YIN IYOGA OG GONGBAD

Søndag 5.12.2021 kl 18.30-19.45

Søndag 16.1.2022 kl 18.30-19.45

Søndag 13.3.2022 kl 18.30-19.45

Søndag 22.5.2022 kl 18.30-19.45

Yin iYoga og Gongbad gir deg avspenning, avkobling og god tøyende øvelse mens du bades i lyden og vibrasjoner fra gongene. Yin øvelser samt lyd og vibrasjoner fra gongen øker oppmerksomt nærvær og tilstedeværelser. Gongbad gir opplevelse av å “reise” i et tid- og stedløst rom som leder deg inn i en dyp meditativ tilstand som virker styrkende på nervesystemet. Lyd og vibrasjon bringer hjernen ned i theta-bølgefrekvens, en tilstand hvor du er i en våken drømmetilstand og som gir dyp avslapning.
Yin iYoga og Gongbad består av to deler. Første del består av enkle bevegelighetsøvelser hvor det gis instruksjoner slik at du kan ha fokus på pust og avspenning. Deretter legger du deg god tilrett for å ta imot Gongen`s lyd og vibrasjon. Hvert Gongbad er en unik oppleves og er forskjellig fra gang til gang, og fra person til person.

Opplevelsen er i øyeblikket, og kan være i endring underveis. Gongbad gir total avspenning samt vekker og stimulerer dine sanser. Vi oppmuntrer deg til å være åpen og til å ta imot de inntrykk og uttrykk som kommer til deg.

Pris: kr. 285,-

Belast klippekort med 75 minutter.

Lærere: Børre og Carina

Presiser i påmelding hvilken workshop og dato du melder deg på.

IMG-4371.jpeg

 MÅNESEREMONI

 

Fullmåne Seremoni

Onsdag 20.10.2021  kl 18.45-20.15 

Nymåne Seremoni

Søndag 7.11.2021 kl 17.00-18.30

Nymåne Seremoni

Lørdag 4.12.2021 kl 17.00-18.30

Varmt velkommen til månesirkel

 

Hos iYoga har vi skapt et trygt sted hvor du kan utdype praksisen.

I månesirklene dykker vi dypt inn i månen og fasene hennes, lærer mer om den trefoldige gudinnen som hun er, astrologi, guidede meditasjoner, pust og bevegelse.

Praksisen handler om å finne den indre utstråling gjennom et klart sinn og åpent hjerte.

Månen og hennes faser gir oss muligheten til å komme tilbake til rytmen. I månesirklene samles vi for å skape et varmt, trygt og helbredende miljø. 

  

Ha på behagelige klær som holder deg varm. Det vil være relativt lite bevegelse. Under sirkelen kan du gjøre notater, så ta gjerne med penn og notatblokk. 

 

Du er hjertelig velkommen til å ta med deg krystaller, blomster eller en personlig gjenstand du kan legge på alteret. Du kan da lade dine krystaller og personlige gjenstander med gode vibber og energi. 

Du kan låne utstyr hos oss, eller så kan du gjerne ta med din egen matte, pledd o.l

 

Lærere: Kaya Carretta

Pris kr 320,-

IMG_3242_edited.jpg

YOGA I HVERDAGEN

Lørdag 22.1.2022 kl 10.00-12.00

 

I hverdagen kan mange oppleve at de ikke har nok tid til å trene lange økter. Tiden strekker bare ikke til. Tidsklemma tar deg!

 

Ønsker du lærer deg hvordan du kan få inn noe aktivitet i hverdagen, uten å måtte sette av mye tid? Ønsker du å lære deg hvordan du kan få inn litt aktivitet i hverdagen, og hvordan  noen dype pust kan gi overskudd og øke konsentrasjon? Da er denne workshopen perfekt for deg.

 

På workshopen, Yoga i hverdagen øver du på noen korte sekvenser som du kan gjøre i hverdagen, i den såkalte "mellomtiden" mellom plikter og gjøremål, eller når du “venter”. 

Du vil lære hvordan styrke og yoga kan flettes inn i  hverdagsaktiviteter, og hvordan du kan bruke den tiden du har. Du vil lære hvordan små tiltak i hverdagen kan ha god effekt. Sekvensene vi øver på viser deg hvordan styrkende øvelser kan flette inn i hverdagsaktiviteter. Du vil også lærer teknikker for å roe ned hodet, og  øve på noen pusteøvelser som du kan brukes i stressende øyeblikke i hverdagen.

 

Yoga i hverdagen passer for alle. Nye som erfarende med yoga.

 

Lærer Anna Witaszczyk-Turdza

Pris 425,-

Book plass på workshop
yogastudio .jpg

TEMAYOGA
NYHET FRA VÅREN 2022

Temayoga er nytt på timeplanen fra våren 2022.

Du finner temayoga på timeplanen tirsdager kl. 17.30 -18.45, og torsdager kl. 20.30 - 21.30. Du kan benytte klippekort eller betale for drop-in når du ønsker å delta på temayoga. Temayoga har varierte temaer og innhold, og det vil være ulike instruktører som underviser. 

 Oversikt over dato, tema og instruktør oppdateres fortløpende.

 

Et tema kan gå over flere ganger, eller undervises en gang. Selv om tema går over flere ganger, er undervisning og klassen lagt opp slik at du vil få utbytte om du kun deltar en gang. 

 

Eksempel på tema kan være å lære øvelsene i solhilsen, pusteteknikker som støtte i hverdagen og når du gjør yoga, eller hvordan ulike teknikker kan bidrar til å få mer ut av yogaøvelsene. Tema kan også være klasser vi allerede har på timeplanen.
Temayoga gjør timeplanen spennende og fleksibel. Gjennom Temayoga får du mulighet til å fordype deg i enkelte tema, og ikke minst , får du mulighet til å påvirke timeplanen ved å sende oss ønsker om tema og/eller  klasser du vil vi skal undervise. Book plass på klasser, samt ønsker og forslag om tema sendes på mail til post@iyoga.no.

Pris

60 minutter  drop-in kr. 225,-

Belast klippekort med 60 minutter

75 minutter drop-in kr. 280,-

Belast klippekort med 75 minutter

Dato, instruktør og tema våren 2022:

Torsdag 13.1.2022, kl 20.30-21.30 med Anne Kristine

Tema: "Kom i gang med yoga»
Ønsker du teste ut yoga, eller få en kick start på yogasesongen, bli med:-) Dynamisk yoga med styrkende elementer. Moderat tempo, nivå 2. 

Torsdag 17.2.2022, kl 20.30-21.30 med Anne Kristine

Tema: Myk Yoga

Rolig øvelser som gir avspenning og en god natt søvn. Les om klassen her

Torsdag 17.3.2022, kl 20.30-21.30 med Anne Kristine

Tema: Rolig Flyt iYoga til Yin iYoga.  Her kombinere vi Flyt iYoga i moderat tempo og Yin iYoga. Klassen gir mye bevegelse,  rolige bevegelighetsøvelser og avspenning. Les om Flyt iYoga og Yin iYoga her

Torsdag 7.4.2022, kl 20.30-21.30 med Anne Kristine

Tema: Rask Flyt iYoga til Yin iYoga.  Her kombinere vi Flyt iYoga i raskt tempo og Yin iYoga. Klassen gir mye bevegelse som skaper varme, og avsluttes med tøyende øvelser som gir ro og avspenning. Les om Flyt iYoga og Yin iYoga her