VÅRT TEAM

Inkluderende, rause, løsningsorientert

IMG_3714.jpeg

ANNE KRISTINE KAVLI

Yogalærer

Yoga ble for alvor en del av livet da jeg skadet nakken i et hardt møte med en stein i elven Skirva i Norge. Magnus Ringberg var en stor inspirasjon med sine tilpassede yogaøvelser – alle kan gjøre yoga, det kommer bare an på hvordan øvelsene gjøres. I mine klasser tilpasses øvelsene slik at alle skal oppleve mestring og få utbytte. I mine klasser ønsker jeg å inspirerer til at yoga blir en naturlig del av livet og hverdagen.

IMG_4882.jpeg

ANITA RØKHOLDT

Yogalærer

Som en del av min daglige rutine benytter jeg elementer fra yoga, mindfulness/oppmerksomt nærvær, meditasjon og pusteøvelser. Jeg kjenner at dette gir meg en økt mental styrke og indre ro. I mine klasser vil du oppleve at du finner ro og kan være tilstede her og nå. Samtidig vil du gjøre fysiske øvelser som har positiv virkning på kropp og sinn. Når du deltar på mine klasser vil du oppleve glede i å dele yogapraksisen. Vi møtes hjerte til hjerte med åpenhet, nærvær og en anerkjennelse av at alt er akkurat slik det skal være.

image1-768x1022.jpeg

ANNA WITASZCZYK-TURDZ

Yogalærer

Min yogareise begynte etter mitt andre svangerskap. Da fikk jeg en voldsom bekkenløsning og hadde utfordringer med å gå og bevege meg. Mine leger anbefalte yoga da dette har positiv effekt på muskelsmerter. Jeg erfarte at yoga virket og har siden praktisere ashtanga og vinyasa som lar meg bruke kroppen samtidig som jeg får renset hodet. I mine klasser formidler jeg viktigheten i å stoppe opp, bli kjent med egen kropp, samt eget sinn og hjerte for å skape balanse i hverdagen.

IMG_7920_edited.png

BØRRE JENSEN

Yoga og utetrening lærer

For å få en «bedre» hverdag og mer energi er det viktig for meg å sette av tid til løping og yoga. Ser på meg selv som en “helt vanlig” mosjonist som ønsker å dele gleden med trening og yoga, samt den velværen det gir. Når jeg underviser tilrettelegger jeg for at du skal få bra utbytte og kjenne at øvelsene har effekt, både fysisk og mentalt.

20160719_104345_edited.jpg

CARINA JENSEN

Yogalærere

For meg er yoga og bruk av naturen en  naturlig og nødvendig del av hverdagen. I yoga og naturen finner jeg overskudd og energi. Min livsfilosofi er at vi alle trenger både ro, hvile og aktivitet for å skape og få energi og overskudd i hverdagen. Når jeg underviser er jeg opptatt av å tilrettelegge for at du kan tilpasse øvelsene og intensiteten slik at du får det utbytte du ønsker. Jeg underviser med utgangspunkt i at yogaen kan tilpasses deg.

0.png

KAYA CARRETTA

Yogalærere

Når jeg underviser benytter jeg min kreativitet for å skape en flytende vinyasa-klasse hvor bevegelse og pust flyter hånd i hånd. Jeg beriker mine klasser ved å bringe elementer av yogafilosofi og musikk inn i undervisningen. I mine klasser får du god informasjon slik at du skal oppleve mestring og mulighet til å dykke dypere inn i den fantastiske verdenen av yoga.

0_edited.jpg

MARIANN SØRLIE JOHANSEN

Yogalærer

Som yogalærer er jeg opptatt av at du som deltager praktiser med respekt for deg selv og din kropp. Vi lever i en verden hvor alt skal effektiviseres og gjøres raskest mulig, men jeg håper at du kan finne en motsetning til dette i mine timer. Jeg bruker god tid på at du skal få lande på matten og legger alltid inn en god avspenning på slutten. Mitt ønske er at du kommer ut av timen med en god følelse og at du kanskje har fått ny energi og ladet opp batteriene. For tiden har jeg ikke faste klasser, men du kan møte meg som vikar og du møter meg i Videoteket.

20200201-AY3A1371%20copy_edited.jpg

MARTE CECILIE OFTEDAL

Oljeveileder

I arbeidet med eteriske oljer, er jeg opptatt av hvordan folk kan bruke oljene i hverdagen for å støtte fysisk, mental og emosjonell helse.  Oljene er flotte verktøy som blant annet kan brukes til stressmestring, støtte søvnen, immunforsvaret, hormonbalansen og fordøyelse, samt at oljene kan påvirke humøret. Yoga er også et verktøy som kan støtte og bidra til bedre fysisk og mental helse.  
I workshoper vil du oppleve hvordan oljer og yoga supplerer hverandre.

mina_yoga005.jpeg

MINA KRISTENSEN

Yogalærer

For meg har det å praktisere yoga blitt en måte å leve livet på. En daglig yogapraksis har lenge hjulpet meg til å finne indre ro i en ellers hektisk hverdag. Det har gjort at jeg føler meg utrolig glad og takknemlig. Min praksis er variert fra Ashtanga Yoga, Vinyasa Flow Yoga, til rolige Restorative yogaklasser. I mine workshops formidler jeg gleden i å praktisere yoga. Jeg har fokus på å lære bort teknikker og hvordan benytte utstyr for at du skal få godt utbytte av øvelsene når du praktisere yoga. Du møter jeg på ulike workshops hos iYoga.

Nina-Yoga.jpeg

NINA ØYE

Yogalærere

For meg gir yoga en indre ro som er blitt min følgesvenn i livet. Gjennom yoga har jeg blitt bedre kjent med meg selv. Hodet og kroppen henger sammen som en naturlig enhet. Yoga har lært meg takknemlighet og akseptering. Samtidig gir det meg gleden av å kjenne at kroppen fungerer og at jeg kan utfordre den. I min undervisning vil du oppleve å få en god balanse mellom øvelser som gir energi og ro. I tillegg rammer jeg inn klassen med et filosofisk tema som kan stimulere til ettertanke. For tiden har jeg ikke faste klasser, men du kan møte meg som vikar innimellom.

patricia.png

PATRICIA NIELSEN

Yogalærer

For meg har fysisk aktivitet alltid vært viktig for å gi overskudd i en hektisk hverdag. Får jeg min dose trening utendørs blir jeg ekstra glad. Yoga har i løpet av de siste årene spilt en større rolle for hva som kommer til å ivareta min mentale og fysiske helse. I mine klasser vil du oppleve at jeg formidler og tilrettelegger for at du både skal få mulighet til å bruke kroppen på en god måte samtidig som du kjenner hvordan fokus på pust og tilstedeværelse gir mental ro og avkobling.

DE741E3B-1D26-4F7C-9AEA-6CFA39C56A66_edi

SIV AURÅKER

Yoga lærer

Bevegelse, som dans og yoga, har alltid vært og, er fortsatt en naturlig del av min hverdag. I mine yogaklasser vil du merke og kjenne hvordan jeg inspireres av dansens flytende bevegelser, samt gleden og følelse av letthet dansen gir. Samtidig er jeg opptatt av å invitere deg til å utfordre og teste ulike variasjoner i de øvelser vi gjør. På denne måten vil du oppleve å kunne utfordre deg selv, samtidig som du mestrer øvelsene. I mine klasser vil du oppleve å flyte med i øvelsene og samtidig kjenne gleden og lettheten bevegelse gir. For tiden har jeg ikke faste klasser, men du kan møte meg som vikar og  i Videoteket.