OPPTRENING OG REHABILITERINGSTRENING FOR RYGG OG NAKKE 

Anne Kristine Kavli og Carina Jensen er veiledere i begge kursene. Anne Kristine er utdannet sosiolog og Carina er utdannet sosionom. De har begge erfaring i arbeid med personer utenfor arbeidslivet, hvor det også har vært fokus på å komme tilbake til jobb/skole. De har erfaring i å arbeide med mennesker som har somatiske og psykologiske utfordringer i hverdagen. De har også lang og bred erfaring som lærere innen trening og yoga.

 

Opptrening og rehabiliteringstrening for rygg og nakke. 
 

Gruppen passer for personer som opplever eller lever med mer eller mindre kroniske smerter og spenninger i rygg og nakke. 

Smerter vil for de fleste innvirke negativ på hverdagen, både i arbeidshverdagen og fritiden. Mange opplever at smertene begrenser deres aktivitet, og at mye av tiden går med til å håndtere smertene. 

I gruppen arbeides det med fysiske og mentale øvelser for å styrke deg slik at du skal få en bedre hverdag. 

 

I gruppen vil du gjøre funksjonelle styrkeøvelser som styrker muskelgruppene i rygg, bekken og skuldre, som  er forebyggende for rygg- og nakkesmerter. Vi jobber også med bevegelighet, avspenning og pusteøvelser som lindrer smerte og som løser opp i spent og stiv muskulatur. Slik kan du oppleve at kroniske smerter reduseres. 

Kombinasjonen mellom styrkende øvelser, bevegelighet, avspenning og pusteøvelser øker din evnen til å møte smerter samt at de kan redusere smerte og forebygge for kommende smerter. 

Høsten 2021, onsdager kl. 17.15-18.30

Kurs 1: Uke 34-37

Kurs 2: Uke 38-42 (uke 40 høstferie og ingen kurs)

Kurs 3: Uke 43-46

Kurs 4: Uke 47-50

Pris kr 1250,-