Kurs Workshop

Blog Post Title Goes Here Lorem

Dyrk stillheten og brems ned i Yogaspa/restorative yoga. Yogaspa/restorative yoga passer for alle, og spesielt for deg som ønsker å oppleve total hvile for å skape overskudd og energi.

Blog Post Title Goes Here Lorem

Lørdag 12.2.2022 kl 17.30-19.30.
Søndag 27.2.2022 kl 18.30-20.30.
Søndag 24.4.2022 kl 18.30-20.30.
Søndag 29.5.2022 kl 18.30.20.30.

Lærer: Kaya Carretta.
Pris: kr 425,- pr gang.
Presiser i påmelding hvilken dato du booker plass på.

Dyrk stillheten og brems ned i Yogaspa/restorative yoga. Yogaspa/restorative yoga passer for alle, og spesielt for deg som ønsker å oppleve total hvile for å skape overskudd og energi.

Å kombinerer restorative yoga med yoga nidra kommer du til fullstendig avslapning, og du vil oppleve å være helt tilstedeværelse i deg selv. I restorative yoga og yoga nidra benytter du dine sanser som også kan være helbredende for mental og fysisk helse.

Restorative yoga er en yogapraksis hvor du blir i øvelsen i flere minutter, og som bringer deg inn i dyp avslappning. Øvelsene inviterer kropp, sinn og ånd til å frigjøre spenninger og stress.


Restorative yoga kan være en viktig praksis i å balansere det raske livet i det moderne samfunnet, og den kroniske overbruken av teknologi mange av oss har.

Gjennom stillhet og oppmerksomhet vendt inn i deg selv får du dyrket nøklene til egen helbredelse.

Yoga Nidra blir ofte omtalt som “yogienes søvn” eller “yogisk søvn”. Yoga nidra er en gammel tradisjon innen yoga hvor avslapningsteknikk og guidet meditasjon bringer personen i en tilstand av bevissthet som er mellom søvn og våken tilstand. Det sies at en time med yoga nidra kan tilsvare fire timer dyp nærende søvn. Mange opplever at stress, tretthet, angst og spenning reduseres, og at avspenning og tilstedeværelse nærer kroppen, sinnet og ånden.

I yoga nidra guides du gjennom kroppsskanning og du inviteres til å identifisere en sankalpa.

En sankalpa er en intensjon/et løfte du danner/beslutter i en avspent tilstand, som har til hensikt at du i “dypet” av deg selv setter et mål du ønsker å oppnå. Når du er i en avspent tilstand, som Yoga nidra bringer deg inn i, vil din sankalpa (intensjon/besluttnig/mål) lettere integreses både psykisk og fysisk ,og kan slik bistå til at du forankrer ditt ønske og bedrer din vilje til bevisst og ubevisst arbeide mot ditt mål/din intensjon.

Ofte stilte spørsmål

Handlekurv