Styrke iYoga

I Styrke iYoga gjør du styrkeøvelser for store og små muskelgrupper, balanseøvelser og bevegelighetsøvelser/yoga. Styrke iYoga kombinere styrke og yoga. I klassen får du en god treningsøkt som gjør deg sterkere, du vil gjøre yoga øvelser som løser opp i spenninger og gir økt bevegelighet. Styrke iYoga tilrettelegger også for tilstedeværelse, ro og avspenning. Økt styrke og bevegelighet forebygger smerter og skader. Evne til tilstedeværelse, avspenning og ro har god effekt på mental helse.  Delta på Styrke iYoga om du liker en klasse med mye bevegelse.

Styrke iYoga  passer for alle som liker å trene styrke og gjøre yoga. Øvelser tilpasses slik at du får den belastning og de utfordringer som er best for deg. 

På timeplanen finner du Styrke iYoga med moderat og raskt tempo og nivå 1 og 2. 

Klasser med moderat tempo har et tempo som er lett å følge for alle. Du vil ha god tid når det gis instruksjoner og veiledning inn og ut av de enkelte øvelsene, samt når du er i øvelsen. Noen ganger kan du bli varm og kanskje svett i klasser med moderat tempo.

Klasser med raskt tempo vil instruksjon og bevegelse mellom øvelsene foregå i et raskt tempo. Dynamikk og tempo i klassen gir varme og du kan kjenne at  pulsen øker. Det er ikke uvanlig å bli svett i disse klassene.

Nivå 1

  • Tilgjenglige øvelser og bevegelser som er lett å tilpasse og som alle mestrer. 
  • Enkle overganger mellom øvelsene som alle mestrer. 
  • Det jobbes ferdig i ett plan før det gjøres øvelser i neste plan. Slik unngår du hyppige skifter mellom liggende, sittende og stående. 

Nivå 2

  • Tilgjengelige øvelser og bevegelser som passer for alle som liker øvelser som gir bevegelse for hele kroppen. 
  • Variert og tilpasset øvelsesutvalget som gir opplevelse av mestring. 
  • Skifte mellom de ulike plan foregår i et tempo som er lett å følge.

 

 

 

 

Sitater fra deltakere:
”Aldri vært så støl noengang!”
”Jeg viste ikke at yoga kunne være SÅ tungt ”
“Jeg har ikke vært hos kiropraktoren siden jeg begynte på Styrke iYoga”