Sakte iYoga 1

Ønsker du en time der du får trent hele kroppen i et langsomt tempo med tid i hver øvelse og følelsen av mestring er dette timen for deg.

I Sakte iYoga 1 gjøres grunnleggende yogaøvelser og i løpet av klassen jobbes det med hele kroppen i en god kombinasjon av “trening”, tøying og avspenning. Fysisk og mentalt fokus vil variere fra gang til gang. Dette kan være mage/rygg, balanse, pust, tilstedeværelse, egenomsorg eller lignende. Instruktøren vil sette sitt personlige preg på klassen, og du vil møte instruktører med lang erfaring og bred kunnskap.

Sakte iYoga 1 har en uhøytidelig stemning og inkluderende atmosfære. Etter klassen kan du kjenne at kroppen smiler og stresset har sluppet taket. Du har landet og kan få en følelse av velvære og ro. Kanskje går du litt saktere etter klassen  🙂

Klassen passer for alle, fra ung til godt voksen og for deg som er ny med yoga eller har lang erfaring. Sakte iYoga 1 er en klassen for deg som ønsker å kjenne at du har trent hele kroppen i et langsomt tempo med god tid i hver øvelse og følelsen av mestring.

Styrke Kondisjon Balanse Koreografi Bevegelighet Avspenning Pulsøkning
2 2 1 2 2

 

Timene torsdag og fredag ledes av Carina / Anne Kristine timene tirsdag ledes av Nina. Alle tre setter sitt personlige preg på klassen med sin lange erfaring og brede kunnskap. Du vil oppleve å få variert innhold både mentalt og fysisk som knyttes opp til ulike temaer.

 

Sitater fra deltakere:
”Veldig positivt og godt for meg som person. Har blitt mye roligere, og også sterkere og mykere i kroppen.”
”Flotte kurs som jeg trives veldig bra i. Har nakke- og kneproblemer, men det fungerer likevel. Var hos fysioterapeut pga nakken, og ble anbefalt mange av de øvelsene dere benytter. ”