iLøping

iLøping tilrettelegger for at du får trene ute sammen med andre. iLøping motiverer deg til å ta utfordringer samtidig som du opplever mestring. Regelmessig trening ute i naturen gir en økt velvære, bedre humør, økt søvnkvalitet og mer energi. I løpet av kurset får du varierte treningsøkter som i hovedsak  foregår på grusveier og stier. Dette kan gi deg ideer og inspirasjon til egen trening.

Kurset passer for alle. Både for deg som løper i dag, og for deg som ønsker å begynne å løpe. Det er ingen krav til forkunnskaper eller at du trener regelmessig.

 

Ofte stilte spørsmål om kurset:

Passer kurset for meg som er svært utrent?
Ja, om du like å presse deg og kjenne på økt puls har du også mulig het til det. Hver trening legges opp slik at det er mulig å gjøre individuelle tilpasninger og slik vil du oppleve å få utfordring og mestring som gir god treningseffekt. 

Passer kurset for meg som er godt trent?
Ja, fordi det er varierte intervalløkter som er den beste måten å øke kondisjon og utholdenhet på. Under intervalløktene holder vi oss samlet selv om nivået er forskjellig.

Jeg har kun løpt sporadisk og synes det er tung å motivere meg til å jogge alene. I tillegg har jeg aldri funnet den store trenings gleden, passer iLøping da?
Ja, fordi det er motiverende å trene ute og sammen med andre. Å trene sammen gir motivasjon og inspirasjon til å fortsette. I tillegg gir det å bevege seg ut i frisk luft og en god følelse i kroppen og et bedre humør 🙂

Jeg har vondt i knær og ledd, kan jeg være med på iLøping?
Ja, så lenge legen din ikke har anbefalt deg å være forsiktig med å løpe. 

Jeg er godt voksen passer iLøping for meg?
Ja, alle uansett alder kan være med på iLøping. Liker du å øke puls, kjenne på gleden i kroppen og sinnet når du har gitt det lille ekstra da vil du finne glede i å være med på iLøping.

Velkommen 🙂 Vi gleder oss til mange fine, morsomme, utfordrende og harde løpeturer sammen med deg.