iLøping (moderat/raskt tempo)

Liker du å trene ute sammen med andre og motiveres du av å få utfordringer som du kan strekke deg etter, og som du vil oppleve å mestre. Ønsker du godfølelsen i kroppen, et smil om munnen og en hyggelig felles prat etter endt trening. Da er iLøping noe for deg.

Det å trene sammen med andre gjør det lettere å opprettholde trening over tid. iLøping sikrer deg varierte treningsøkter som i hovedsak gjøres på grusveier og stier. Treningsøktene gir deg også ideer og inspirasjon til egen trening. Det å være ute i seg selv gir en god følelse og økt velvære. I tillegg vil trening bedre humør, gi økt søvnkvalitet og mer energi og ikke minst god følelsen i kroppen etter endt trening.

Kurset passer for alle. Både for deg som løper i dag, og for deg som ønsker å begynne å løpe. Det er ingen krav til forkunnskaper eller at du trener regelmessig.

Som en del av gruppen vil du bli motivert, inspirert og få energi til å fortsette å trene, og slik oppleve god effekt av investert tid i trening. På kurset vil du bli motivert til å gi det lille ekstra både av treneren og av de andre i gruppen.

Løpingen ledes av Børre som vil motivere deg til å gi det lille ekstra slik at du føler progresjon gjennom hele kurset. Be gjerne om å bli med i vår løpegruppe på Facebook.

Styrke Kondisjon Balanse Koreografi Bevegelighet Avspenning Pulsøkning
3 3

 

Ofte stilte spørsmål om kurset:

Passer kurset for meg som er svært utrent?
Ja, men du bør like å presse deg og kjenne på økt puls. Hver trening legges opp slik at det er mulig å gjøre individuelle tilpasninger og slik vil du oppleve å få utfordring og mestring som gir god treningseffekt. Har du aldri jogget før eller kjent på økt puls over tid vil vi anbefale deg å starte med iBevegelse.

Passer kurset for meg som er godt trent?
Ja, fordi det er varierte intervalløkter som er den beste måten å øke kondisjon og utholdenhet på. Under intervalløktene holder vi oss samlet selv om nivået er forskjellig.

Jeg har kun løpt sporadisk og synes det er tung å motivere meg til å jogge alene. I tillegg har jeg aldri funnet den store trenings gleden, passer iLøping da?
Ja, fordi det er motiverende å trene ute og sammen med andre. Å trene sammen gir motivasjon og inspirasjon til å fortsette. I tillegg gir det å bevege seg ut i frisk luft og en god følelse i kroppen og et bedre humør 🙂

Jeg har vondt i knær og ledd, kan jeg være med på iLøping?
Ja, så lenge legen din ikke har anbefalt deg å være forsiktig med å løpe. 

Jeg er godt voksen passer iLøping for meg?
Ja, alle uansett alder kan være med på iLøping. Liker du å øke puls, kjenne på gleden i kroppen og sinnet når du har gitt det lille ekstra da vil du finne glede i å være med på iLøping.

Velkommen 🙂 Vi gleder oss til mange fine, morsomme, utfordrende og harde løpeturer sammen med deg.

Vi anbefaler deg også å gå på yoga en gang i uken samtidig som du deltar på iLøping. Aktuelle kurs hos oss er Styrke iYoga, Rask iYogaSakte iYoga, Flyt iYoga eller Yin iYoga.