Groove

Ønsker du å bevege deg og danse til varierte musikksjangere som inspirere til å utforske og leke med ulike dansestiler passer Groove for deg.

Groove vektlegger og kommuniserer at ingen personer danser likt som andre. Groove fokusere på å bygge tro og visshet om at det finnes like mange riktige måter å danse og bevege seg på som det finnes mennesker. Groove passer for alle som liker bevegelse og å danse.

Læreren i Groove kalles facilitator og legger til rette for dans og bevegelse. I hver sang forenes vi i 1-3 trinn/ rytme. Fasilitator inspirerer hver enkelt til å uføre felles bevegelse på sin egen kreative måte på kryss og tvers i rommet.

I Groove spilles det variert musikk som utforsker forskjellige dansestiler, følelser og stemninger. For eksempel musikk inspirert av vals kan lede til bevegelse som utforsker eleganse og letthet, i en tangosang kan dansen uttrykke stolthet og kanskje rockelåten finner kraften du har i deg. Myke rytmer i  latinamerikansk musikk inspirerer til rolige, bølgene og svevende bevegelser. Musikk uten rytme kan åpne for kreativitet og fantasibaserte bevegelser.

I Groove oppfordres det til å lytte og ta hensyn til kroppen og sinnets behov. Tilpass intensiteten i bevegelsene og ta gjerne en pause og hvil i “Chill out” sonen.

Når du danser i en Groove klasse opplever du energien og gleden dans i fellesskap gir. Du  opplever at dans er prestasjonsfritt. Underveis og etter klassen vil stress i kropp og sinn erstattes med smil og letthet.

Groove gir:

  • Dansens glede, lek og frihet.
  • Variert musikk og bevegelse.
  • Varme og opplevelsen av å ha brukt kroppen og trent.
  • Avspenning gjennom bevegelse.

Timene ledes av May-Britt. Du vil raskt kjenne smitten av hennes varme smil og latter og oppleve at hennes inkluderende og uformell tilnærming gir en lett og ledig stemning som inviterer til å utforske og danse.

May-Britt´s budskap er “Kan du gå, kan du danse” .

Ordene er lånt av Misty Tripoli som utviklet Groove metoden.

Pris: 200,- drop-inn eller bruk av klippekort
Timen ledes av: May-Britt
Påmelding:post@iyoga.no