Dynamisk iYoga

Drop-in Dynamisk iYoga er den perfekte klasse for å avslutte uken. Kom å gjør yoga slik at du kan legge bort uken, mentalt stress og starte helgen med “blanke ark”.

Ønsker du å gå på en klasse med variert fokus og innhold, en klasse med både styrkende øvelser, lekende øvelser og helt rolige øvelser som tilrettelegger for ro og avkobling, da skal du velge å komme på Dynamisk iYoga.

Dynamisk iYoga er inspirert av Flyt iYoga, Rask iYoga og Styrke iYoga. Dynamisk iYoga passer for alle med normal fysikk og som liker bevegelse.

Hver time vil ha forskjellig fokus. Du vil for eksempel kunne møte solhilsen fra Rask iYoga og Flyt iYoga, andre ganger vil du gjøre utfordrende styrkeøvelser inspirert av Styrke iYoga. I Dynamisk iYoga kan vi garantere deg en variert klasse med mye bevegelse, lett og ledig stemning og en fantiastik avsluttning på uken.

Dynamisk iYoga gir:

  • Styrkeøvelser
  • Bevegelighetstrening
  • Fokus på pust for å kunne roe kroppen og tankene
  • Avspenning i starten og slutten av klassen
  • Lek
  • Kraft og energi

Du vil møte et variert øvelsesutvalg, tempoet og fremdriften i klassen er rask og koordineres med pusten.

Timen ledes av Carina eller Anne Kristine. som setter sitt personlige preg på klassen. Du vil oppleve å få variert innhold både mentalt og fysisk. Du vil få en følelse av å bli varm, noen ganger mer svett enn andre alt etter hva som er tema. Dynamisk iYoga har en uhøytidlig stemning og inkluderende atmosfære. Etter klassen kan du kjenne at kroppen er mykere, mindre stress og en følelse av letthet og glede.

Husk å booke plass pr mail til post@iyoga.no
Kr 200 for drop-in
Belast klippekort med 60 minutter