Vilkår Workshops

Workshop fylles opp fortløpende ettersom innbetalingene registreres Din plass er derfor garantert så fort vi ser innbetalingen på konto. Skulle du være så uheldig at workshopen er fulltegnet før du garanterte din plass ved å betale, vil kursavgiften betales tilbake.

iYoga AS forbeholder seg retten til å avlyse workshopen. Innbetalt kursavgift tilbakebetales i sin helhet. Avlysning varsles så rask iYoga AS ser seg nødt til å avlyse en planlagt workshop.

Det gjøres også oppmerksom på at tidspunkt og lengde på workshopen kan endres. Du vil få beskjed om endringer pr e-post, dersom nytt tidspunkt ikke passer har du rett og krav på å få innbetalt kursavgift tilbakebetalt.

Blir du forhindret i å delta på påmeldt og betalt workshop, kan du selv finne en stedfortreder til å ta over plassen din. Stedfortreder må registreres hos iYoga AS og godkjenne vilkårene for deltagelse på workshop. Innbetalt avgift på workshop refunderes ikke, det er heller ikke mulig å overføre innbetalt avgift til en annen workshop, eller gjøre om til klippekort, PT eller som betaling for kurs eller andre tilbud hos iYoga AS.

Ved å betale avgiften for en workshop aksepterer du at du har lest, forstått og godkjent iYoga AS vilkår for å delta på workshop hos iYoga.