Yoga for barn og ungdom

Vi har egne klasser, Ung iYoga, som er tilpasser til barn og ungdom opp til ca 13 år. I disse klassene ivaretas leken og det er rom og fokus på å være barn.

Mange ungdommer ønsker å gjøre mer “klassisk yoga”, vi har flere klasser som kan passer for ungdom fra 14 år og oppover.

Dersom en ønsker å gjøre mer leken yoga som for eksempel leke meg armbalanser, bakoverbøyde og vridninger kan vi anbefale Rask iYoga.

Flyt iYoga kan ha et raskt tempo og gir mye bevegelse, ønsker en å kjenne at en har brukt kroppen, at en blir varm og kanskje litt sliten kan denne klassen og Stryke iYoga passe.

Er ønsket å roe ned, kjenne at stress kan slippe taket i hode og kroppen vil vi anbefale rolige klasser med fokus på avspenning, ro og tøyende øvelser. Her vil vi foreslå følge klasser

I tillegg har vi mange forskjellige  workshops. Vi har workshop som gir ro, avspenning og fokuserer på å redusere stress samt dynamiske workshop med en lekende tilnærming til yoga. Workshops er også en gylden mulighet for foreldre/voksne og barn å gjøre noe sammen. Flere velger å dele workshopsopplevelsen med familie og venner.

For barn under 10 år vil vi anbefale familieyoga.

Ta en titt på de forskjellige klassene og workshop og send oss mail om du har spørsmål.

Påmelding pr mail til post@iyoga.no