Gravid iYoga

 

Denne timen er foreløpig tatt av timeplanen. Er du interessert i kurs send oss en e-post.

Ønsker du å forberede deg til fødsel, øve på avspenning og bevege kroppen på en rolig og god måte er dette timen for deg.

Gravid iYoga fokusere på avspenning for å stimulere vekst for babyen i magen og velvære for deg. I timen gjøres rolige tilpassede bevegelser som tøyer og øker sirkulasjonen i den gravide kroppen. Ønsket er å hjelpe deg med å holde deg i form under svangerskapet samt forberede deg til fødsel. Du kan delta fra uke 12 og ut hele svangerskapet – det er mulig å bli med midt i kurset og du trenger ingen tidligere erfaring med yoga. Det vil være hensiktsmessig å gå flere kurs for å holde kunnskapen du får vedlike og få internalisert øvelsene slik at de blir automatisert dette skjer gjennom repetisjon. Timene er bygget opp rundt forskjellige temaer – som for eksempel: Avspenning, pusteteknikker, visualisering, arbeid/hvile og bruk av tyngdekraften.

Gravid iYoga gir:

  • Bevegelighet
  • Pusteøvelser
  • Fokus på deg selv og babyen i magen
  • Stillinger og bevegelser som kan avlaste smerte og egner seg under fødsel
  • Avspenning

Gravid iYoga gir deg trygghet og kunnskap i forhold til den kommende fødselen. Du vil skape kontakt med din egen pust og pustemønster og lære teknikker for å takle riene. Mange går ut av klassen med økt ro, følelsen av en avspent kropp og gleden av å ha tid til seg selv og babyen i magen.

Vårt ønske er at du skal forberede deg til en god fødselsopplevelse – velkommen til Gravid iYoga.

Søker du etter en klasse med mer fokus på styrke kan vi anbefale deg Basic yoga og Sakte iyoga som fint kan tilpasses den gravide kropp.

Timene ledes av Carina og Anne Kristine.


Inntil videre er det ikke fast Gravid iYoga på timeplanen. Ta kontakt dersom du ønsker PT eller vil sette deg på interesse liste.

 

Sitater fra deltakere:
“Jeg sitter igjen med en følelse at jeg er bedre rustet til fødsel enn jeg ville vært uten å ha gått der. Jeg er spesielt fornøyd med pusteteknikker, men også at det er gode tøyeøvelser, styrke og avspenning. Generelt god variasjon og ivaretagelse.”
“Masse nyttig lærdom, god trening og omsorg. Jeg er veldig takknemlig og gleder meg til å få brukt det jeg har lært hos dere!”