Yoga for menn

For å velge yogaklasse må du først tenke gjennom hva du ønsker ut av yogaen og hva du vil sitte igjen med når du har vært på yoga.

Alle klassene passer i utgangspunktet for alle, klassene har forskjellig fokus og dekker forskjellige behov og derfor skal du velge klasse ut fra hvilket behov du ønsker å få dekket.

Mange kan ha en forestilling om at yoga er for de som er myke og at øvelsene er feminine og kan ha elementer av dans i seg. Det kan vi garantere at yoga ikke er.

Er du ny med yoga og ønsker å bli mykere og mer bevegelig vil vi anbefale deg en rolig dynamisk klasse. I disse klassene får du en del bevegelse pakket sammen med gode tøye og bevegelighetsøvelser.

Tempoet er rolig og mange opplever at det kan være enklere å gjøre yoga i et rolig tempo når en er ny. Følgende klasser er rolige dynamiske klasser som både gir bevegelse, mildt styrkende øvelser samt gode tøye og avspenningsøvelser.

Ønsker du en yogaklasse som gir god styrketrening, har mye bevegelse og som gir gode tøye og bevegelighetsøvelser skal du velge dynamiske klasser med et raskt tempo. Her får du styrkende øvelser for store og små muskelgrupper og tøye- og bevegelighetsøvelser som løser opp i spent og stiv muskulatur. Tempoet kan være raskt samt at øvelsene kan være fysisk krevende. Når du velge disse klassene ønsker du å kjenne treningseffekt samtidig som du får roen yoga gir. De forskjellige klassene har noe forskjellig tilnærming til styrkende øvelser. Les om de enkelte klasser for mer informasjon.

Ønsker du en klasse som redusere stress ved å ha fokus på ro, tilstedeværelse samt gjøre enkelte øvelser for å tøye og bevege og løse opp i stiv og spent muskulatur kan vi foreslå følgende klasser:

I tillegg har vi mange forskjellige  workshops. Vi har workshop som gir ro, avspenning og fokuserer på å redusere stress samt dynamiske workshop med en lekende tilnærming til yoga.

Ta en titt på de forskjellige klasser, workshop og send oss mail om du har spørsmål.

Påmelding pr mail til post@iyoga.no

 

bilde