Yin med levende musikk

Ønsker du en unik opplevelse med rolig yin yoga samtidig som du hører levende musikk fra harmonium og sang er dette wokrshopen for deg.

Yin yoga stillingene holdes mens det synges tradisjonelle yoga mantraer. Måten mantraene fremføres på er spesielt komponert for anledningen.

Det gjøres Yin yoga, som er en rolig yogaform hvor stillingene holdes mellom 2-10 minutter. Det arbeides med å åpne opp og tøye i bindevevet og i dyp muskulatur. Dette gjør at kroppen kan gi slipp på spenninger, samtidig som du kan oppnå en følelse av ro i både kroppen og sinnet. Musikken og yogastillingene er nøye flettet sammen til en helhetlig opplevelse. Musikken blir et fast holdepunkt for bevisstheten under yogapraksisen, og gir derfor en form for dyp meditasjon og tilstedeværelse.

Workshopen gir:

  • En unik konsertopplevelse
  • Gode tøyende yin øvelser
  • Et pusterom i hverdagen
  • En inngangsport til et roligere sinn
  • Dyp avspenning
  • Økt bevegelighet

Klassen ledes av Liv Brevig Gullerud og Kjell Gaute Grude. Begge er utdannede yogalærere, med lang bakgrunn innenfor både yoga og musikk.

Ved bruk av musikk, sang og mantra vil denne workshopen kunne hjelpe deg med å oppleve et stille sinn og en økt ro. Den vakre musikken er en inngangsport til det indre, og kan gi deg en sterkere og dypere opplevelse i yogastillingene.
Du kan tillate deg selv å slappe helt av mens du nyter musikken og de beroligende yogastillingene.

Timen ledes av Liv Brevig Gullerud og
Kjell Gaute Grude
Søndag 18. november kl. 18.30 -20.30
Pris kr 365,-
Påmelding til post@iyoga.no