Liv Brevig Gullerud

Relevant kompetanse
  • Undervist yoga siden 2016 ved ulike studioer i Oslo og omegn
  • Utdannet Yin yogalærer ved Sattva Yoga i København, 200 timer med Yoga Alliance kvalifikasjon
  • Utdannet Kundalini yogalærer ved Kundaliniyogaskolen i Oslo, 200 timer med Kundalini Research Institute (KRI) kvalifikasjon
Annen bakgrunn
  • Utdannet Hud- og kroppsterapaut
  • Bakgrunn og utdanning innenfor sang og musikk, med fordypning i chanting og bruken av mantra som meditasjonsteknikk
  • Flere års fordypning innenfor anatomi, ernæring og fysiologi
  • Kurs i ulike behandlingsformer. Blant annet Reiki, Rosenterapi og Akupunktur
Egen yogareise:
Jeg har vokst opp med meditasjon og yoga som en naturlig del av livet og ble tidlig introdusert for meditasjon av min mor. Fra ung alder har kontakten med naturen vært et fristed for meg og samtidig en inngangsport til å finne ro og balanse.
I 2006 begynte jeg å praktisere yoga aktivt og har siden den gang utforsket mange ulike former for yoga og meditasjon.  Jeg har praktisert med ulike lærere både i Norge og i utlandet.
Jeg har utdannet meg innenfor Yin yoga og Kundalini yoga og underviser nå i disse yogaformene ved ulike studioer i Oslo og omegn.
For meg har yoga hatt en transformerende effekt i mitt liv. Jeg har selv erfart hvordan pust, bevegelse, konsentrasjon og stillhet kan endre livet totalt til det bedre.
Igjennom å helbrede meg selv ved hjelp av yoga og meditasjon har jeg lært mye om både kroppen og sinnet, og hvordan de påvirker hverandre på mange ulike måter. Jeg er inspirert til å dele min erfaring og kunnskap med mine elever, og ønsker å hjelpe mennesker med yoga som verktøy. Samtidig er jeg opptatt av å skape en magisk, inspirerende og berikende opplevelse for mine elever under timene.
Yogaens verden slutter aldri å inspirere meg og endre meg. Det er en veldig viktig del av min hverdag, og jeg er alltid på leting etter nye og effektive teknikker og meditasjoner. Min praksis gir meg den freden jeg trenger i en til tider stressende hverdag, samtidig som jeg får en mulighet til å komme i dyp kontakt med mitt indre. For meg er dette den aller beste gaven som yogaen gir meg.