Dream-in(g) Concert

The Dreaming Concert er et unikt konsept hvor musikk, poesi, og meditasjon smelter sammen.

Gjennom høytlesning av dikt vil vi tolke poesi fra den mystiske tradisjonen innenfor ulike kulturer, for eksempel William Blake, Rumi, Tagore, samtidig som Massimo Barberi (yogalærer og musiker) skaper drømmende, eterisk musikk ved hjelp av gitar, zen fløyte og hang tromme.

Publikum deltar i opplevelsen ved å ligge komfortabelt på matter, madrasser og puter med øynene lukket eller åpne, flytende mellom drømmer og virkelighet, avslappende hvor lydene omfavner sinnet som i en meditasjon, eller som en musikalsk yoga nidra (avspenningsteknikk som benyttes i yoga). Programmet er godt egnet for de som sliter med mye stress i hverdagen ettersom kombinasjonen av drømmende musikk og avspenning vil gjøre at både kropp og sinn slapper av og bare kan nyte øyeblikket.

Massimo Barberi har jobbet som yoga instruktør i 20 år i Italia og Norge, og har som musiker utgitt fire album under navnet The White Whisper, og to album med bandet Cassandra. I løpet av disse årene har han hatt konserter i Norge, Italia, Belgia og Storbritannia. Han har fått svært gode kritikker for musikken sin, og konsertene hans har vært godt mottatt.

Timen ledes av Massimo
Pris: 275,- (190,- for de som går fast på kurs hos iYoga)
Påmelding:post@iyoga.no