Mediyoga på stol

Søndag 9. september kl. 18.30 – 20.00

Ønsker du å gjøre Mediyoga på stol eller med stol som støttende verktøy, så er dette en workshop for deg.

Supert for deg som har utfordringer med å sitte lenge på yogamatte, eller ønsker å bruke øvelser på kontoret, skolen osv.

Mediyoga har øvelser som redusere stress, roe ned og øke energi strømmen i kroppen. Mediyoga er en terapeutisk og rolig yogaform som jobber på det fysiske, emosjonelle og mentale plan. Det jobbes med å styrke hormon-, lymfe- og nervesystemet ved å jobbe med hele energisystemet – de ulike chakraene.
Vi jobber med lange dype pust, rolige yogaøvelser, hvile, meditasjon og mantra (yogasang) – sittende på stol, eller med stol som støttende verktøy.

Øvelsene gjennomføres med fokus innover, og du får kontakt med din indre ro, og vekker din indre energi. Her er det fokus på å bare være – og kjenne på at alt er som det skal, uten noen form for prestasjon.

MediYoga kan gi:

  • Økt indre ro
  • Velvære
  • Økt tilstedeværelse
  • Mer tilfredshet i hverdagen
  • Økt opplevelse av mestring
  • Bedre søvn

Mediyoga har sammensatte yogaprogram basert på forskning og kunnskap for å øke indre ro, redusere stress og smerter. Forskning kan vise til bedre søvn, regulering av blodtrykk, bedre hormonbalanse og reduksjon av rygg/nakkesmerter og hodepine.
Anita vil lede deg gjennom workshopen slik at du vil oppleve redusert stress i kroppen og en indre mental ro samt god nattesøvn. Mange deltagere forteller om en opplevelse av “salighet” etter å ha gjort Mediyoga.

Timen ledes av Anita
Pris: 275,-
Påmelding:post@iyoga.no