Mediyoga for energiflyt

Lørdag 3. november
kl 11.00 – 13.30

Mediyoga for energiflyt ved stress og utbrenthet
Mediyoga med fokus på energisystemet og vekt på nerve- og hormonsystemet.

Ønsker du å  få verktøy for å balansere ditt energisystemet, få mer energi, samtidig som du reduserer stress og slitenhet, er dette workshopene for deg.

Mediyoga er en terapeutisk og rolig yogaform som jobber på det fysiske, emosjonelle og mentale plan. Gjennom øvelsene jobbes det med å redusere stress, roe ned og øke energistrømmen i kroppen. Ved å jobbe med hele energisystemet, de ulike chakraene, styrkes hormon-, lymfe- og nervesystemet. Det jobbes på det fysisk, mentalt og følelsesmessig plan. Alle øvelser foregår i rolig tempo, og passer for alle. Ved behov gis det tilpasninger og alternativer,  for eksempel kan sittende øvelser på gulvet utføres på stol.

Workshopen vil gi deg en kort introduksjon i Mediyogaen´s teori knyttet til energisystemet, med vekt på nerve- og hormonsystemet og  til stress og utbrenthet. Mediyoga ser på menneskets energi som en sammensetning av fysiske, mentale og emosjonelle tilstand. Pusteøvelser, rolige fysiske øvelser, hvile, meditasjon og mantra (yogasang) bidrar til at du lander i deg selv, og kan jobbe med å gi slipp på gamle mønstre og balansere og øke din energi.

MediYoga kan gi:

  • Økt indre ro
  • Velvære
  • Økt tilstedeværelse
  • Mer tilfredshet i hverdagen
  • Økt opplevelse av mestring
  • Bedre søvn

Mediyoga har fastsatte yogaprogram basert på forskning og kunnskap for å øke indre ro, redusere stress og smerter. Forskning kan vise til bedre søvn, regulering av blodtrykk, bedre hormonbalanse og reduksjon av rygg/nakkesmerter og hodepine.
Anita vil lede deg gjennom workshopen slik at du vil  oppleve redusert stress i kroppen og en indre mental ro samt god nattesøvn. Mange deltagere forteller om en opplevelse av “salighet” etter å ha gjort Mediyoga.


Timen ledes av Anita
Pris: 455,-
Påmelding:post@iyoga.no