Stressmestring

(T.R.E og Pust)

Ønsker du å lære stressmestringsøvelser, dyp avspenning for kropp, sinn og tanker, er dette klassen for deg.

T.R.E (tremor release exercises) er utviklet av David Berceli, PHD. Øvelsene er enkle og effektive og gir slipp på spenninger i kroppen ved å aktiverer vibrasjoner og ristinger.

T.R.E og Pust har et helhetsperspektiv på kropp, sinn og tanker, samt hvordan stress påvirker nervesystemet. Kurset kan utføres av alle, og passer spesielt for personer med langvarig bekymringer og en uro som ikke helt vil gi slipp.

På kurset vil du få noe innføring i og teori om kroppen, stressrespons i nervesystemets og hvordan vi kan bruke øvelser fra T.R.E og pusten i hverdagen for å forebygge for utmattelse og stress samt tilrettelegge for mer overskudd. Hver gang vil det gjøres øvelser fra T.R.E programmet  og klassen avslutte med avspenning og fokus på pust.

Stressmestring – T.R.E og PUST gir

  • Dyp avspenning
  • Økt indre ro
  • Reduserte smerter og spenninger i kropp
  • Økt evne til stressmestring ved å gjenkjenne kroppssignaler  
  • Redusert stress og bekymringer

Kurset ledes av Aina, hun deler sin ro og kunnskap slik at du vil  lære å kjenne etter og lytte til kroppen.

«Hvis kroppen kunne snakke» Hva sier den da?  Er spørsmål du vil reflekter over, kjenner etter i kroppen og kanskje finne svar i deg selv.

Underveis og etter klassen vil du oppleve dyp avspenning, få løst opp i spenninger som kan være et resultat av opplevelser, daglige belastninger og ubalanser i systemet som gradvis har ført til ubehag og plager i kropp eller sinn.

Kurset går over tre fredager 2.11, 16.11 og 30.11. Det anbefales og delta på hele kurset men er ikke nødvendig.  Det vil bli tilrettelagt for de som ønsker å benytte klippekort og drop-in.