Grønn Morgen

Fysisk aktivitet, avspenning og ro gir bedre helse – både mental og fysisk helse.

Lørdag 18.1. kl. 10.00-11.00 – Styrke iYoga med Carina

Lørdag 8.2  kl.10.00-11.00 – Mediyoga med Anita

Lørdag 29.2 kl. 10.00-11.00 – Yin iYoga med Børre

Lørdag 21.3 kl. 10.00-11.00 – Sakte iYoga 1 med Anne Kristine

Grønn morgen er gratis for alle, og klassene har ulike temaer.

Vi ønsker alle velkommen til Grønn morgen, både du som går fast på kurs, benytter klippekort og du som er ny hos iYoga.
Har du aldri vært hos iYoga, gir Grønn morgen deg mulighet til å delta på yogaklasser og/ eller utetrening for å se om klassen kan passe for deg. Du kan lese mer om de forskjellige klassene under klasser på forsiden.

Mange opplever å få mer overskudd, bedre søvnkvalitet, redusert fysisk og mentalt stress samt mindre smerte når fysisk aktivitet, fokus på avspenning og ro blir et fast innslag i hverdagen. Leger og behandlere rapporterer at moderat fysisk aktivitet, avspenning og oppmerksomt nærvær har gode helsegevinster.

iYogas visjon er at alle som kommer til oss skal ha det godt når de forlater studioet eller utetrening. Vi ønsker at yoga og utetrening skal være tilgjengelig for alle og at terskelen skal være lav for å starter med fysisk aktivitet.

Dersom du en ny hos iYoga, håper vi at Grønn morgen skal bidra til at du ønsker å fortsette. Slik kan økt fysisk aktivitet hos så mange som mulig bidra til bedre helse, økt livskvalitet og gleden av å være i aktivitet.

Vi ønsker alle velkommen til iYoga i Sofiemyrveien 6. Vi har alt av utstyr – matter, klosser, tepper m.m. Ha på myke behagelige klær og ta med drikkeflaske om du ønsker vann. Bussholdeplass (Fløysbonn eller Taraldruveien) er  like i nærheten av studioet.

Utetrening legges til nærområdet.  Vi trener på skogsstier og grusveier.