Grønn Morgen

Fysisk aktivitet, avspenning og ro gir bedre helse – både mental og fysisk helse.

Lørdag 18.1. kl. 10.00-11.00 – Styrke iYoga med Carina

Lørdag 8.2  kl.10.00-11.00 – Mediyoga med Anita

Lørdag 29.2 kl. 10.00-11.00 – Yin iYoga med Børre

Lørdag 21.3 kl. 10.00-11.00

Grønn morgen er gratis for alle og har ulike temaer. Grønn morgen gir deg derfor mulighet til å delta på ulike yogaklasser og utetrening. Du kan lese mer om de forskjellige klassene under klasser på forsiden.

Mange opplever å få mer overskudd, bedre søvnkvalitet, redusert fysisk og mentalt stress samt mindre smerte når fysisk aktivitet, fokus på avspenning og ro blir et fast innslag i hverdagen. Leger og behandlere rapporterer at moderat fysisk aktivitet, avspenning og oppmerksomt nærvær har gode helsegevinster.

iYogas visjon er at alle som kommer til oss skal ha det godt når de forlater studioet eller utetrening. Vi ønsker at yoga og utetrening skal være tilgjengelig for alle og at terskelen skal være lav for å starter med fysisk aktivitet.

iYoga ønsker at Grønn morgen skal bidra til å øke fysisk aktivitet hos så mange som mulig. Vi ønsker å bidra til bedre helse, økt livskvalitet og gleden av å være i aktivitet.

Vi ønsker alle velkommen til iYoga i Sofiemyrveien 6. Vi har alt av utstyr – matter, klosser, tepper m.m. Ha på myke behagelige klær og ta med drikkeflaske om du ønsker vann. Bussholdeplass (Fløysbonn eller Taraldruveien) er  like i nærheten av studioet.

Utetrening legges til nærområdet.  Vi trener på skogsstier og grusveier.