Grønn Morgen

Følgene lørdager våren 2019 kl. 10.00 – 11.00

26.1 Gongbad med Carina og Børre
23.2 Dynamisk iYoga med Carina
23.3 Åpent dag  – se egen timeplan
27.4 Sakte iYoga med Carina (moderat tempo)
11.5 Yin iYoga med Børre (Rolig tempo)
8.6 Styrke iYoga med Anna (rask tempo)
Kan booke plass inntil 14 dager før timen.

Endelig helg og Grønn morgen.sakte_7

Fysisk aktivitet, avspenning og ro gir bedre helse – både mental og fysisk helse.

Ønsker du å starter dagen i et rolig tempo og gjøre øvelsene som vekker kroppen på en behagelig måte, da skal du komme på Grønn morgen. Klassen er gratis og passer for alle.

Øvelsesutvalget er enkelt og tilgjengelig for alle. Du vil få bevegelse for hele kroppen og fokus på pust og ro gir deg en behagelig følelse som vil varer i mange timer etter klassen.

Mange opplever å få mer overskudd, bedre søvnkvalitet, redusert fysisk og mentalt stress samt mindre smerte ved at fysisk aktivitet, avspenning og ro blir et fast innslag i hverdagen. Leger og behandlere rapporterer at moderat fysisk aktivitet, avspenning og oppmerksomt nærvær har en god helsegevinst.

iYoga ønsker at alle som kommer til oss, skal ha det godt når de forlater studioet eller kondisjonstrening ute. Vi ønsker at yoga og kondisjonstrening skal være tilgjengelig for alle og at terskelen skal være lav for å starter med fysisk aktivitet.

Grønn morgen er iYoga´s bidrag for å øke fysisk aktivitet hos så mange som mulig, vi ønsker å bidra til bedre helse, økt  livskvalitet og ikke minst en god start på dagen.

Vi ønsker alle velkommen til iYoga i Sofiemyrveien 6, inngang A.

Vi har alt av utstyr – matter, klosser, tepper m.m. Ha på myke bevegelige klær og ta med drikkeflaske om du ønsker vann.

Bussholdeplass rett utenfor studioet.

 

Påmelding pr mail.