Grønn Morgen

Lørdager  kl. 10.00 – 11.00
24.8 iLøping med Børre (rask tempo – ute)
07.9 Asthangayoga med Mina (rask tempo)
28.9 Dynamisk iYoga med Anna (raskt tempo)
23.11 Styrke iYoga med Anna (raskt tempo)
14.12 Mediyoga med Anita (rolig tempo)

Påmelding til post@iyoga.no 14 dager før klassen.

 

Fysisk aktivitet, avspenning og ro gir bedre helse – både mental og fysisk helse.

iYoga ønsker at du skal få mulighet til  å starter dagen med yoga eller utetreing. Grønn morgen er gratis og passer for alle.

Grønn morgen har ulikt tema og slik gir Grønn morgen mulighet til å delta på ulike yogaklasser og utetrening. Du kan lese mer om de forskjellige klassen under klassebeskrivelser. 

Yoga og utetrening gir mange mer overskudd, bedre søvnkvalitet, redusert fysisk og mentalt stress samt mindre smerter.  Når fysisk aktivitet, avspenning og ro blir et fast innslag i hverdagen er ofte resultatet bedre fysisk og mental helse. Leger og behandlere rapporterer også at moderat fysisk aktivitet, avspenning og oppmerksomt nærvær har en god helsegevinst.

iYogas visjon er at alle som kommer til oss skal ha det godt når de forlater studioet eller utredningen. Vi ønsker at yoga og utetrening skal være tilgjengelig for alle og at terskelen skal være lav for å starter med fysisk aktivitet.

iYoga ønsker at Grønn morgen skal bidrag til å øke fysisk aktivitet hos så mange som mulig, vi ønsker å bidra til bedre helse, økt  livskvalitet og ikke minst en god start på dagen:-).

Vi ønsker alle velkommen til iYoga i Sofiemyrveien 6.

Vi har alt av utstyr – matter, klosser, tepper m.m. Ha på myke behagelige klær og ta med drikkeflaske om du ønsker vann.

Bussholdeplass like i nærheten av  studioet.