Om oss

Du finner oss i Sofiemyrveien 6 inngang A, 1412 sofiemyr

Vårt motto

”Hvis du kan drømme det, kan du gjøre det” Walt Disney

Vi hadde en drøm om å starte iYoga – det gjorde vi!
Så ble drømmen å finne egne lokaler og få et helt eget yogastudio – det klarte vi!
Nå er drømmen å videreutvikle oss og våre deltagere i yogaverdenen – det skal vi gjøre!

Navnet iYoga

iYoga-navnet valgte vi fordi det er viktig å være ”i” alt vi gjør – iLivet, iSkogen, iUtvikling, iSofaen. For oss reflekterer iYoganavnet at vi skal være tilstede i øyeblikkene, i alt vi gjør.

Læringsfilosofi

Hos iYoga møter du engasjerte og entusiastiske lærere. Du møter høyt kvalifiserte lærere som mener at vi selv hele tiden må videreutvikles og lære nye ting for å kunne være gode instruktører. Derfor søker vi kontinuerlig inspirasjon fra mange hold og fra flere sjangre innen yoga.

Hos iYoga vil du møte flere lærere på samme kurs. Vi ser det som en styrke ettersom det sikrer variasjon. Forskjellige fokus i timene og forskjellige lærere bryter vaner og mønstre det er raskt å legge seg til.

Mennesket er i bevegelse hele tiden og hver dag er ny med nye muligheter og utfordringer. Hva du ønsker ut av dine yogaøkter vet bare du, vi ønsker at våre kunder fyller sin yoga med det de trenger akkurat da!

Alle mennesker har et indre potensiale og en indre kraft. Vi tror på viktigheten av å utvikle seg på alle plan med glede og energi – noen ganger er det tungt andre ganger lekende lett.

Velkommen til oss
Namasté

Namasté betyr ”jeg hilser deg”, og vi legger gjerne på betydningen ”med respekt” ved å bøye hodet en smule. Dette er måten vi takker for yogatimene hos iYoga.