Vår historie

Carina og Anne Kristine møttes tilfeldig etter en time på Oslo Yogafestival i 2008. Varme og svette og med et indelig behov for å snakke litt mer med læreren om denne teacher trainingen hun hadde. Vi gikk ut av salen sammen og skiltes fremdeles usikre på om vi skulle ta utdannelsen. Anne Kristine tok avgjørelsen og ønsket å lære mer. Hun sendte en sms til, den gang vilt fremmede, Carina og sa at hun hadde meldt seg på – bli med?

Carina og Anne Kristine underviste begge to allerede yoga i treningsbransjen på hvert sitt senter og lekte med tanken på å starte sitt eget. Men ingen av dem ønsket å starte alene! Sammen ble løsningen og navnet ble iYoga, men hvor skulle vi undervise?

Det å finne egnede lokaler har vært en reise i seg selv, og skulle vi egentlig tørre å ta på oss den utgiften? I 2010 begynte undervisningen i en erverdig flott gammel bygning på Svartskog. Deltagerne kom kjørene og fant roen bare på veien til yogaen. Fuglene kvitret og blomstene duftet og om vinteren var det spennende om man kom opp bakken med all isen.

Reisen gikk så videre til Kolbotn medisinske senter. Tenk å være så heldig å få lov til å leie der flere ganger i uken! Ville det komme deltagere? Vi var spente! Deltagerne kom og vi fikk lov til å dele yogaen med enda flere. Så kom plutselig beskjeden om at vi måtte flytte ut. Hvor skulle vi ta veien? Skulle vi legge ned? Slutte å tilby yoga? Det var et valg vi måtte ta, motløsheten ség over oss, samtidig som vi kjente på et stort sorte hull som utvidet seg i magen ved tanken på å slutte. Vi måtte fortsette! Men hvor?

Tårnåsen aktivitetssenter ble redningen i et semester – det var fantastisk at vi ble tatt imot med åpne armer og fikk saltid i en stor sal! Letingen etter egne lokaler begynte for alvor – vi hadde bestemt oss. Vi skulle fortsette og vi skulle få vårt helt eget studio! Drømmen ble virkelighet da vi skrev under kontrakten for Sønsterudveien 26 og betalte (for oss) et skyhøyt depositum for 3 års leie.

Nå er vi igang i vårt eget iYogastudio og kanskje akkurat du er med på å skrive vår videre historie…