Vilkår

Vilkår for deltagelse på kurs og workshop, egen kropp – eget ansvar.

Yoga og all fysisk og mental trening skjer på eget ansvar.
Når du melder deg på kurs/workshops/PT hos iYoga AS aksepterer du at du selv er ansvarlig for egen kropp og ditt eget sinn. Du sier deg enig i at du ikke kan saksøke iYoga AS eller iYoga AS instruktører for skader du pådrar deg på kurs, workshops og/eller PT, eller på vei inn eller ut fra kurslokalet og/eller til oppmøtested for trening. Du er også enig i at iYoga AS ikke er ansvarlig for skader du får når du praktiserer det du har lært på egenhånd.

Du er inneforstått med at iYoga AS ikke er ansvarlig for dine eiendeler mens du er på kurs, og har ingen plikt til å erstatte eiendeler som går tapt i forbindelse med din kursdeltakelse.
iYoga AS er ikke ansvarlig for plager eller skader du som deltaker pådrar deg i eller utenfor yogarommet og/eller på trening. Du kjenner din egen kropp best. Lytt til kroppens signaler og gjør det som kjennes riktig for deg. Er du usikker på om du kan delta på ønsket kurs, spør din lege eller terapeut.

Vilkår for påmelding til kurs, workshop og PT

Ønsker du å gå kurs, delta på workshop eller kjøpe PT, send din påmelding på mail til post@iyoga.no
Vi reserverer plass til deg og sender deg betalingsinformasjon. Ved påmelding av barn og unge under 18 år, se egne vilkår for barn og unge.

Plassen din på kurs, workshops og PT-time er først garantert når innbetalingen er registrert på vår konto. For faste kurs må hele kursavgiften være registrert på konto 14 dager før kursstart, 7 dager før kursstart vil kursavgift ikke tilbakebetales, se også vilkår for faste kurs. Dersom du melder deg på et påbegynt kurs vil kursavgiften ikke refunderes. Workshops fylles opp fortløpende og din plass er først garantert når kursavgift er registrert på vår konto. Innbetalt workshopsavgift refundere ikke, se også vilkår for workshops. Innbetaling for PT-time må være registrert på konto før første time holdes.

Avbrutt kurs og avmelding fra klasse, workshop og PT på grunn av skader, sykdom eller andre årsaker refunderes ikke.

Gravid iYoga kurs

Ta kontakt dersom du ikke kan delta på hele kurset så finner vi en løsning for deg.

 

iYoga_hamsa_01

 

iYoga_hamsa_01