Vilkår Drop-inn og Klippekort

Vilkår for drop-inn og klippekort

For drop-inn og klippekort fungerer prinsippet “førstemann til mølla”. Reservasjon for plass skjer per e-post til post@iyoga.no, og plassen er garantert når du har mottatt svar. Mail besvares frem til kl 17.00, etter kl 17.00 er det ikke garantert at vi besvarer din mail i tide for å bekreftet plass på klasse. Møte gjerne opp på klassen, men vær oppmerksom på at det da er en risiko for at klassen er fulltegnet.

Klippekort kan benyttes på faste klasser i studio og på Utetrening. Klippekort kan ikke benyttes som full- eller delbetaling for workshops, fast kursplass og/ eller PT. Klippekortet er gyldig fra bestillingsdato og 12 måneder frem i tid. Klippekort som er betalt refunderes ikke, dvs det er ikke mulig å få tilbakebetalt gjenstående minutter på klippekortet.

Idet du sender e-post og booker deg inn på time vil ditt klippekort belastes elektronisk med antall minutter klassen varer. Dersom du allikevel ikke kan komme på timen MÅ du booke deg av klassen senest 48 timer før klassen, belastede minutter vil da tilbakeføres ditt klippekort. Avmelding etter 48 timer vil klippekortet belastes med antall minutter klassen varer.