Grønn Morgen

Fysisk aktivitet, avspenning og ro gir bedre helse – både mental og fysisk helse.

Mange opplever å få mer overskudd, bedre søvnkvalitet, redusert fysisk og mentalt stress samt mindre smerte ved at fysisk aktivitet, avspenning og ro blir et fast innslag i hverdagen. Leger og behandlere rapporterer at moderat fysisk aktivitet, avspenning og oppmerksomt nærvær har en god helsegevinst.

Grønn morgen er en ledet rolig klasse som er gratis for alle. Klassen passer for alle, øvelsene er enkle og rolige. Du vil få bevegelse for hele kroppen, fokus på pust og ro gir en god start på dagen, både for kropp og sinn.

Øvelsesutvalget er enkelt og tilgjengelig for alle. Tempoet er rolig, øvelsene “varmer opp”  kroppen slik at nattens spenninger slipper taket. Du kan fint skifte til vanlig tøy etter klassen og dra rett på jobb, klassen er ledes med tanke på at en skal rett på jobb.

Ønsker du å gjøre din egen yoga er du velkommen til Grønn morgen for egen praksis, finn en plass bak i yogasalen og nyt energien av gruppen når du gjør egen yoga.

Vil du følge instruksjonen, finner du en plass foran i salen. iYoga vil lede klassen samtidig som vi selv gjøre yoga.

iYoga ønsker at alle som kommer til oss, skal ha det godt når de forlater studioet eller kondisjonstrening ute. Vi ønsker at yoga og kondisjonstrening skal være tilgjengelig for alle og at terskelen skal være lav for å starter med fysisk aktivitet.

Grønn morgen er iYoga´s bidrag for å øke fysisk aktivitet hos så mange som mulig, vi ønsker å bidra til bedre helse, økt  livskvalitet og ikke minst en god start på dagen.

Alle er velkommen, familie, venner og kollegaer.

Vi har alt av utstyr – matter, klosser, tepper m.m. Ha på myke bevegelige klær og ta med drikkeflaske om du ønsker vann.

Bussholdeplass rett utenfor studioet, ekspressbussen 82E går til Oslo. Det er også mulig å ta 81 bussen som har holdeplass litt lengre opp i gaten.

Har du behov for å parkere bilen, kan du parkere på Sofiemyr stadion og Rosenholm togstasjon hele dagen.

 

detalj_4

rolig_11