Stine Henriksen

stinehenriksen

Relevant erfaring:
 • Begynte med ashtanga yoga i 2006 hos AYO i Oslo hos Cary Perkins.
 • Studerte ashtanga yoga i Mysore i India, hos Sharath og Pattabi Jois.
 • Utdannet ashtanga yogalærer av Michael Gannon, Goa i India
 • Har flere lengre opphold ved Sivananda Yogasenter på Bahamas og i Østerrike.
 • Utdannet massør ved Axelsons BodyWork School
  Har spesialisert seg på øke sirkulasjon og bevegelighet i ledd og ryggsøyle.
 • Driver nå Greverud Muskelterapi på Det Lille Velværehuset, Greverud Senter 2.etg. Alle kunder av Iyoga får 30% på første behandling. http://greverudmuskelterapi.setmore.com
Annen Bakgrunn:
 • Daglig leder for www.biodanzaoslo.no
 • Har jobbet 7 år som programmerer i 2 store norske bedrifter.
 • Webredaktør og vara styremedlem i Norges Massasjeforbund.
 • Jobber av og til på The Well som massør.
Egen yogareise

Min yogareise startet i 2006 med lærer Carry Perkins. Det var i forbindelse med at jeg begynte å føle meg mer sliten enn normalt og at jeg hadde ryggsmerter at yoga kom opp som et alternativ. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle hjelpe kroppen min og var villig til å prøve yoga. Jeg opplevde det som ganske tøft å kjenne på hvor stiv kroppen var, da jeg var vant med å være best i klassen i andre fysiske aktiviteter. I yoga måtte jeg lære meg å ta tiden og tålmodighet til hjelp. Etter ett og et halvt nybegynnerkurs begynte jeg å kjenne litt forandring i kroppen når jeg gikk. Som om ting ble litt lettere eller jevnere. En slags god og glad følelse i kroppen. Jeg ble etterhvert litt hektet. Denne godfølelsen hadde jeg lengtet så lenge etter og den kom i nesten hver yogaklasse. Selv om jeg ble mer fleksibel av yogaen, fikk jeg også etterhvert vondt i kroppen. Det var som om kroppen ikke ville tøye mer. Jeg ble mykere på en måte,  men følte meg fortsatt stiv i bevegelsene på mange områder. Det var ikke før jeg fant en måte å tøye vevet i magen og rundt korsryggen i 2013 at videre tøying av armer og ben føltes riktig og harmonisk. Jeg har i tillegg til yoga, også benyttet meg av forskjellige behandlingsformer. Underveis har jeg hatt ME og utdannet meg til massør. Jeg har og har hatt mye kroniske smerter. Det har vært en lang reise til bedre helse, men det er absolutt verdt det. For første gang i mitt liv føler jeg nå at jeg har energi til leve 100% slik jeg ønsker med jobb, familie og fritid. Jeg deler gjerne av mine erfaringer for å inspirere andre på veien til ett godt og innholdsrikt liv.

Dersom dere lurer på noe i forbindelse med yogatimene eller erfaringene mine, er det bare å spørre. Jeg er stor tilhenger av dialog som utforskningsform. Jeg gir sjelden råd, men kommer med innspill og oppfordring til å kjenne etter hva som er best for deg. Spør i vei!