Thomas Gundersen

Tomas Gundersen

Relevant erfaring

Thomas har trent jevnt og trutt gjennom flere år og lært mye om løping fra både kjente og mer ukjente trenere og løpere. Han har også opparbeidet seg mye erfaring gjennom egen trening og konkurranser. Som mosjonist har Thomas erfart at han kan komme langt ved å trene riktig og han trener etter mottoet: Tren best, ikke mest. Thomas vil at andre skal «oppdage» løping og få sammen gleden av denne treningsformen som han selv har.

Løping er enkelt, billig og effektivt. Alle kan løpe

Annen Bakgrunn:

Thomas er utdannet økonom og jobber innen finans. Han har to barn og mye av fritiden går med til å følge opp barnas aktiviteter som blant annet fotballtrener. Som person er Thomas positiv og liker å fokusere på løsninger fremfor problemer.

Egen reise:

Thomas startet med løping etter at han ble far og trengte en effektiv og enkel treningsform som ikke tok så mye tid. Tidligere har han vært aktiv innen fotball og samtidig holdt på med en del andre aktiviteter helt fra barndommen av. Under en sen kveld sammen med gode venner meldte han seg på sitt første mosjonsløp (Oslo ½-maraton) i 2009. Med et noe begrenset treningsgrunnlag ble dette et tungt løp, men det var en fantastisk følelse av mestring når mållinjen var passert. Tiden ble 1:40 og selv om han var fornøyd med gjennomført løp ble det raskt klart at 1:30-tallet var målet neste år og året etter løp han inn til 1:32 og da er 1:20-tallet såpass nærme at det ble naturlig å sette dette som mål ved neste konkurranse. Sånn har det fortsatt på både 10 kilometer, halvmaraton og maraton de siste årene. Thomas setter seg mål og bruker disse som motivasjon for treningen.