Bytte av timer

Vilkår bytting av kursdag/klasse

Din kursplass er personlig. Er du forhindret i å komme på kurs kan ingen andre bruke plassen din, som familie, venner eller bekjente.  Vi gjør vårt ytterste for at du skal få mulighet til å bytte klasse.

Er du forhindret i å komme på yogaklassen din, gjør vi vårt ytterste for å bytte deg over til en annen klasse innen samme kursperiode (det betyr går du på høstkurs må du bytte til et annet kurs i løpet av høstterminet). Det er ikke mulig å ha klasser tilgode hos iYoga. For å bytte må du ha sagt fra på forhånd og det må være ledig plass på en annen klasse (en annen som ønsker å bytte). Ved bytte av klasse benyttes fristilte eller på andre måter ledige plasser. Med fristilt plass menes en plass som har blitt ledig ved at en annen har varslet at hun/han ikke kommer. Når du sier ifra at du ikke kommer, kan vi benytte din plass til en annen som trenger å bytte klasse. iYoga gir ingen garanti for at det vil bli mulig å bytte klasse innen samme kursperiode. Du må sende oss en e-post for å høre om det er ledig plass. Er det fult vil du bli satt på venteliste. Vær oppmerksom på at du kan få tilbud om plass tett opp mot klassen starter.

Så snart du vet at du er forhindret i å komme på yoga sier du fra slik at vi kan benytte plassen til en annen som også ønsker å bytte yogaklasser.

Send mail til: post@iyoga.no